Хуанг Донг-хьок, създателят на сериала Игра на калмари“ каза, че

...
Хуанг Донг-хьок, създателят на сериала Игра на калмари“ каза, че
Коментари Харесай

Във втори сезон на „Игра на калмари“ няма да има холивудски звезди

Хуанг Донг-хьок , основателят на сериала „ Игра на калмари “ сподели, че няма желание да включва холивудски артисти във втория сезон, чийто сюжет написа сега, съобщи организация Йонхап.

„ Нямам никакви проекти да включвам известни задгранични звезди във втория сезон на „ Игра на калмари “ и това няма да се промени “, сподели той по време на конференция в Сеул във връзка шестте награди „ Еми “, които сериалът завоюва. „ Сега работя върху сюжета за идващия сезон и той се развива в Корея. Няма разполагаем кастинг за задгранични функции “.

По-рано той загатна, че основният воин от първия сезон Ли Джун-дже ще повтори ролята си в идната част. Той завоюва премията за най-хубав артист в трагичен сериал на тазгодишните награди „ Еми “.

Въпреки това режисьорът остави отворена опцията за присъединяване на задгранични артисти в евентуалния трети сезон на най-голямото хитово шоу на „ Нетфликс “ до момента.

„ Бих могъл да трансформира решението си, в случай че има трети сезон на сериала и снимачната площадка бъде изместена в друга страна “, сподели той и добави, че снимането на втори сезон ще стартира през идната година, с цел да може да излезе на екран през 2024 година

Продуциран, написан и режисиран от Хуанг, сериалът влезе в историята на 74-ото издание на премиите „ Еми “, чиято гала за главните категории се организира в понеделник. Оригиналът на „ Нетфликс “ от девет елементи за смъртоносно съревнование завоюва шест статуетки на церемонията. Освен премията на Ли Джун-дже за най-хубав трагичен артист, основателят Хуанг завоюва премията за най-хубав режисьор. „ Игра на калмари “ се трансформира в първото телевизионно шоу, което не е на британски език и което е печелило в миналото най-престижните телевизионни награди в Америка.

" Чувствам напън всякога, когато върша моите планове. Това е като непосредствен другар, който постоянно е с мен ", сподели той. „ Когато правех „ Игра на калмари: Сезон 1 “, бях под стрес и напън, които също ме мотивираха. Така че просто се придържам към това “.

Въпреки това режисьорът сподели, че рекордното разбиране на „ Игра на калмари “ , който означи ненадминатите 1,65 милиарда часа гледане през първите четири седмици, ще му помогне да подписа по-добра договорка с „ Нетфликс “, преди да продуцира новия сезон.

„ Благодарение на големия триумф на сериала изискванията на продуцентския контракт за идващия сезон ще бъдат по-благоприятни “, сподели той, като добави, че води договаряния със стрийминг платформата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР