Хрянът ускорява метаболизма, дава енергия, така че вече няма да

...
Хрянът ускорява метаболизма, дава енергия, така че вече няма да
Коментари Харесай

Хрянът подобрява паметта и топи мастните натрупвания

Хрянът форсира метаболизма, дава сила, тъй че към този момент няма да бъдете изтощени.

Той предизвиква развиването на положителни бактерии в стомаха.

Това средство е едно от най-мощните, което освен ще усъвършенства паметта ви с 80%, само че и ще стопи мастните натрупвания, с които се борите от години.

Ключова съставна част е хрянът, който е богат на витамин С, калий, витамин В1, В2 и В6, както и на желязо, магнезий и фосфор.

Ползи от хряна за здравето:

Подобрява устойчивостта на организма, защото съдържа витамин С, калий, калций, магнезий и фосфор, както и витамини от група В, счита за натурален бранител против настинки, вируси и грип и други сезонни болести.Лютивият усет е с помощта на гликозида синигрин, който въздейства доста добре на синусите. По този метод, при консумация, той отваря запушените синуси, а вдишването на тази билка оказва удобно влияние върху дихателните пътища.Представлява натурален антибиотик, тъй като се оказва, че предотвратява разпространяването на бактерии.Пречиства черния дроб и затова се предлага за детоксикация, когато желаеме да изхвърлим всички нездравословни субстанции от тялотоПодобрява и улеснява храносмилането, защото подтиква перисталтиката изключително в случай че консумирате мазни и солени храни през празничните дни.Компреси от настърган хрян понижават сковаността на мускулите, ревматичната болежка, главоболието (ако компреса се сложи на челото за няколко минути)Защитава сърцето, усъвършенства кръвообращението и работи превантивно при сърдечно-съдови болести.

Забележка: Активната съставна част в хряна може да провокира повръщане и диария, в случай че се употребява в огромни количества, изключително в случай че приготвяте тинктури от свеж хрян с повече от 80 мл сок от хрян.

Хрянът нормално се настъргва или се реже на кубчета, тъй като губи лечебните си свойства при готвенето.

Необходими съставки:
125 гр. хрян
4 лимона
3 супени лъжици мед
2 супени лъжици канела
малко парче свеж джинджифил, към 2 см

Приготвяне:
Поставете хряна и джинджифила в блендер. Изстискайте лимоните, прибавете сока към блендера и разбъркайте добре. Накрая прибавете канела и мед.

Съхранявайте добре разрушената примес в стъклен буркан.

Употреба: Два пъти дневно по една лъжица преди хранене и в случай че упражнявате преди подготовка.

Консумирайте в продължение на три седмици и когато видите феноменалните резултати, няма да съжалявате.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР