Христо Стоичков разказа още интересни истории от миналото във втората

...
Христо Стоичков разказа още интересни истории от миналото във втората
Коментари Харесай

Стоичков проговори за Любо Пенев

Христо Стоичков описа още забавни истории от предишното във втората част от присъединяване си в подкаста " Код Спорт ", където домакини са Владимир Памуков и Красимир Минев. Камата отвори дума за тогавашния си огромен другар Любослав Пенев, за който заобикаля да приказва в последните десетина години.

" Имаше късмет и други наши играчи да подпишат с Барселона, факт. Първо беше с Любо Пенев, който играеше необикновено във Валенсия. Те бяха страховит тим, а той беше чудовище в офанзива. Много мощен! Тогава в Барселона в офанзива бяхме аз и Салинас, останалите ни офанзивни играчи бяха крила и халфове. Предложих на Кройф да вземем Любо, само че той реагира: " Аз едвам се оправям с един българин, ти искаш да взема и втори ". Но имаше подобен вид. После, когато стана ясно, че Лаудруп напуща Барселона, имахме различен диалог с Йохан. " Има един човек, който ще свърши идеална работа. Покрива от наказателно поле до наказателно поле, може всичко. Краси Балъков ". И тогава не се получи...

И с Трифон Иванов имаше късмет. Когато Алесанко се отхвърли, Трифон бе в Бетис, в Испания. И играеше мощно. Щяха да паснат идеално с Куман, а той бе в най-хубавата си форма от кариерата тогава. Но отново не стана. Години по-късно Барселона ме прати в Италия да приказвам с Валери Божинов. Казах му - не се разбирай с никой различен, Барса те следи. Но мина време, Чики Бегиристайн ме извика и сподели, че Валери е подписал с Фиорентина ", сподели носителят на " Златната топка ". 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР