Христо Стоичков призова играчите на ЦСКА да покажат характер в

...
Христо Стоичков призова играчите на ЦСКА да покажат характер в
Коментари Харесай

Христо Стоичков: С характер ЦСКА е побеждавал и най-големите |

Христо Стоичков прикани играчите на ЦСКА да покажат темперамент в дуела против Зоря Луганск в Лигата на конференциите.

" В сложни времена решението е темперамент! С темперамент ЦСКА е побеждавал и най-големите! Покажете, че го имате и вие! Успех над Зоря ", написа Стоичков на профила на своя бранд във Facebook.

ЦСКА гостува на Зоря довечера от 19.45 часа.

Двубоят ще се организира на стадион " Славутич Арена ", който дава отговор на всички условия на УЕФА. Делегатът на срещата Амир Навон от Израел инспектира през вчерашния ден за последно оборудването и даде позитивна оценка на техническата конференция преди значимия конфликт.

Въпреки мъглата и тежките атмосферни условия тревното покритие на терена е в положително положение и би следвало да даде естествени условия за игра на двата състава.

ЦСКА ще играе в титулярния си екип с червени фланелки, бели гащета и червени чорапи, а футболистите на Зоря ще бъдат в сиво-черно райе.

Четиримата съдии на евромача са от Финландия - Петри Вилянен (главен), Мика Лампу (първи асистент), Рику Вихреавуори (втори асистент), Матиас Гестраниус (четвърти).

Заради пандемията от ковид и съгласно локалното законодателство в Украйна на трибуните на стадион " Славутич Арена " може да участват най-много 8000 фенове, които би трябвало да се преценяват със наложителните противоепидемични ограничения в страната.

Домакините чакат не повече от половината потенциал да бъде напълнен от локалната аудитория.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР