Христо Стоичков бе едно от звездите в традиционния благотворителен мач

...
Христо Стоичков бе едно от звездите в традиционния благотворителен мач
Коментари Харесай

Принц Албер събра Стоичков и Шумахер

Христо Стоичков бе едно от звездите в обичайния благотворителен мач в Монако, проведен от принц Албер. Камата и други футболни митове излязоха на стадион " Луи II " против събирателен отбор от водачи. В редиците на противника на българина се открои Мик Шумахер - наследник на именития Михаел Шумахер.

Стоичков укрепи отбора на принц Албер, който изведе селекцията си с капитанската лента. В тима бяха още Флавио Рома, Уилям Галас, Ян Колер, Maрк Уебър, Макс Биаджи и други

Резултатът от мача в тази ситуация не е от голяма важност. Важното бе да се съберат повече финансови средства, които да бъдат дарени на Асоциацията на детските благотворителни организации в Европа. Стоичков и компания въпреки всичко завоюваха с 3:2.

За селекцията от водачи във Формула 1 личаха имената на новата звезда на Ферари Шарл Льоклер, Фелипе Маса, Карлос Сайнц, Серхио Перес, Роберт Кубица, Макс Верстапен и други Събитието стартира с минута безмълвие, като присъстващите на " Луи II " уважиха умрелия през седмицата именит водач Ники Лауда.

След мача принц Албер събра гостите си на изискана вечеря, от която Стоичков разгласява фотография в Инстаграм.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР