Христо Слави РачевПреди два дни угасна тока. Избягахме в созополската

...
Христо Слави РачевПреди два дни угасна тока. Избягахме в созополската
Коментари Харесай

Туземците избраха вожд

Христо Слави Рачев

Преди два дни угасна тока. Избягахме в созополската гора. По горската пътека срещнахме няколко смока - мишкари, знаци на бога-лечител Ескулап. Всеки български абориген хуква да го убива. На созополските туземци през днешния ден ни стопираха водата. В 9 часа спря и електричеството. Планирана профилактика, която оказва помощ да разберем какво е в Украйна. Но за по-пълна картина, ще би трябвало да ни бомбардират, да ни изтръгнат бойлерите, танк да мине през градината, да повали кедрите, които мъкнах като умрели крокодили от Бургас и най-после “три танкиста три веселых друга ” пияни да ме гръмнат сред очите. Тогава ще разберем. Който в този момент приказва за мир, приказва: оставете звяра да раздра жертвата. Гледайте и се наслаждавайте на зрелището. Порно онлайн. Затова отново се изкачихме до бункера и кладенеца под вековния Ясен с надпис оставен от германците през 1942 година. Следобед пуснаха електричеството на туземците и те се учудиха, нищо не изгоря, само че всички системи, програмирани дюзи за напръскване, осветяване и така нататък бяха изцяло смутени. Цветният екран, изгря; след три дни и нощи словесни борби за една хилядна от секундата туземното население видя таблото с резултатите от избора в Народното събрание. Асистентът режисьор на пулт би трябвало да се кастрира обществено. Резултатите от избора на парламентарен водач е редно да стоят в ефира най-малко 10 -15 секунди, там-тамите и тъпанът да думкат, да чуят и прилежащите племена. За избора на Рашидов, каквото и да каже човек,

ще хлътне незабавно в блатото на расизма

безсрамието и нелепото користолюбие. Най-общо казано, оставиш ли българите да избират водач, те се изпокарват и най-после хукват из Европа да търсят цар. Лошо, положително това е. Предстоящото раздробяване на Народното събрание под бохемската разюзданост на вожда ще е забележителна панорама. Дано оцелее индивидът. Кои ще вдигнат купони довечера. Веждито няма по какъв начин да заспи. Развил е синдрома на сукалчето, липсва му пурата. Рулетката се спря на неговото число, че и наподобява на автохтонен водач. “Харесвайте се, колкото и да ви мразят… ” Туземска мъдрост. Доган ще черпи колбас безгрижен локум с орехи. Бойко и той ще подреди трапеза. Кирил и Асен могат да се утешат, че, който вземе властта, той ще се издъни с тропот и с охлузни рани  ще се наниже на няколко копиевидни члена от Наказателен кодекс. На Асен Василев предлагам обзор на щитовидната жлеза. Базедовият взор /екзофталм/ е явен признак за разстройства в тиреоидната жлеза. Това с най-хубаво възприятие. Чуват се гласове, по-добре с Турция в сравнение с с Русия. Репетира туземното хорче на глупците. То се разпява единствено с геополитически банализми.

Копейкин ще заема все по-маниакални пози

изправена тетанична дъга, по какъв начин ли се диша в трюмовете на неговата група. Изглеждат като отровени, обзети от асфиксия - спрели са да дишат. Наоколо купища пари, тъй като са внедрени от непознато племе от там постоянно щръква златен пръст, най-после се сгъва в непрестанен кукиш. Когато Народното събрание пали лампите си и барчето с кюфтетата проработи, баш туземецът Радев, няма защо да чества. Поводът идва, когато туземците се сбият. Когато се намацат - разбирай татуират, с ярки партийни багрила и се разбягат по села, и паланки. 
Вижте, никой не е обикновен. А съдбоносните събития постоянно идват изведнъж. Внезапно… в тил, от горната страна или в някоя дупка. Туземецът няма предусещане за злополука. Толкоз осакатени и убити  и никой не е предполагал какво го чака. Сигурно е, че последните пандемични и военни години ни лишиха чувството за наслада от живеенето. Живот без обич, приятност и смях. Около новогодишни празници самоубийствата нарастват. Човек се пита, какъв е смисълът от това мъчение наречено живот. Цял ден терзания, през нощта скърцане със зъби в нелепата басня на кошмарите и най-после гибел. За какви избори става дума, апелирам. Всеки подредил хол, градинка, персонален живот и другарски кръг е потребен европейски жител. Изкуството да живеем с другите. Татуирани нации с копия и танкове към този момент не се одобряват на европейските граници. Европейците знаят какво значи това.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР