Христо Слави РачевДатата за националния празник на България ни постави

...
Христо Слави РачевДатата за националния празник на България ни постави
Коментари Харесай

Евразийски папуняк

Христо Слави Рачев

Датата за националния празник на България ни сложи в режим на всенародно допитани.
Да превърнем делото на Кирил и Методий и на техните почитатели в български народен празник, някак си ме подсеща, за следващия исторически фантазъм на македонските братовчеди накацали към Скопие. Можем ли да присвоим така безтактно забележителните заслуги и активност на Кирил и Методий, без да изпаднем в балканска грандомания. Тук би трябвало да се мисли. Think before you say something stupid.
Колко рационално е да настояваме за каскадни референдуми пред народ, който още срича първите букви на демокрацията и оглавява последното място в европейската ранглиста.
Имате ли визия какви хора са се навъдили по села и градчета, какви лица надничат от прозорците. Колко фасове са забили в морския пясък. Какви разговори се водят по градинки и кръчмета. Изборните резултати на българите редовно сочат надълбоко подозрение в демокрацията;

червен код за рискови времена,

заради липса на осведоменост и мощни циклони от североизток.

Растящите безпросветни тълпи не се питат. Задайте логичен въпрос на идиоти и ще получите кристално явен, отвред шлифован, нетърпящ несъгласие, ослепителен и предупреден - идиотски отговор. Левите манипулатори знаят тази елементарна истина. Но публичната полемика, сред грамотни хора, е наложителна, даже по тази причина, че в нечии кухи глави ще проечат и рикушират непознати истини за нашето минало.

Тук не престават да харесват птицата “Евразийски папуняк ” - Upupa Epops, чухте ме, за Румен Радев става дума и чорлавото му вице, прибавете патологичните лъжци от Възраждане. Папуняците окъкаха освен президентството, само че и цяла България. От всеки вход и ефирен екран наднича с безразсъден взор някакъв папуняк. С клюцане на съветски неистини и ръсене на курешки из медиите

затъваме в периферията на Европа

Лош избор братя. Сега желаят да клъвнат София. С този папуняк президент и пернатите към него, профукахме седем години от живота на цяла България. Сега ще приказват с лъжливо почтени лица за народна власт, референдуми и ремонт на правната система. Когато осъзнаем какво става, къде се намираме и за какво сме там; отстраним с разгромяващ избирателен резултат плъзналите “папуняци ”, престанем да флиртуваме и либералстваме с комунистическите семейства, сътрудниците на Москва, и растящите безпросветни тълпи - тъкмо тогава, ще заслужим правото да бъдем изслушвани, питани до последния човек. Тогава или в никакъв случай. И няма потребност от вайкане, какъв брой било тъжно… ами глупците да попитат образованите по какъв начин стоят нещата, вместо да дрънкат, каква била истината съгласно тях. В историята няма “според мен ” тъпако. Има обстоятелства и документи, които се проучват от честни историци. Но да осъзнаеш тъпотата си не е грях. Кариеристичният напор на Пьотр Толстой не коства и шепа копейки, само че изборът да оставим безнаказано папуняци да папунят из България, към този момент ни коства милиарди, само че и риск да загубим свободата си, мира и сигурността си. Това че папуняците ще загинат първи не е никаква разтуха.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР