Христо Крушарски се върна реално в и оттук нататък неговата

...
Христо Крушарски се върна реално в и оттук нататък неговата
Коментари Харесай

Нова надежда за Локо! Крушарски се завърна с добри новини

Христо Крушарски се върна действително в и оттук насетне неговата дума ще се чува при ръководството на клуба. Бизнесменът провежда нощес невиждано сближение на колектива, откакто събра футболисти и треньорски екип на вечеря в известен ресторант, намиращ се в непосредствена непосредственост до стадиона в квартал „ Лаута “ .
Преди това Крушарски е имал дълъг и потребен диалог с Адам Сотков, който до този миг взимаше главните и основни решения при ръководството на черно-белите, написа plovdiv24.
Припомняме ви, че сега Христо Крушарски и Адам Сотков имат съвсем идентичен дял от акциите в ПФК Локомотив. В съвета на шефовете обаче „ превес “ към момента има новата власт на „ Лаута “. Управленското тяло на клуба се състои от трима души – Адам Сотков, изпълнителния шеф Лъчезар Димитров и някогашния шеф Румен Руйчев, за който може да се каже, че е непосредствен на Христо Крушарски.
Основната цел на снощната ресторантска колекция е да се вдигне тимът след незадоволителното начало на пролетния дял в Първа лига. Футболистите са получили увещание, че в най-скоро време ще им бъдат изплатени всички дължими суми по месечните им хонорари.
В събота Локомотив Пловдив излиза пред своя аудитория в „ железничарско “ дерби против Локомотив София от 17,30 часа на „ Лаута “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР