Христо Христов остана без медал в категория до 109 кг

...
Христо Христов остана без медал в категория до 109 кг
Коментари Харесай

Христо Христов с емоционално послание до феновете

Христо Христов остана без орден в категория до 109 кг на олимпийския шампионат по повдигане на тежести в Токио. Преди два дни, 20-годишният българин беше доста покрай бронзовото отличие, само че съдийски обир го лиши от място на подиума. Христов заемаше трето място след първото придвижване - изхвърляне, само че в изтласкването съдиите не признаха третия му опит, който в началото беше счетен за сполучлив, и Христов се смъкна в класирането, завършвайки конкуренцията пети с дуела от 408 кг (189 кг + 219 кг).

Всичко това накара Христов да “излее” душата си в профила си в Инстаграм. Той показа прочувствено стори с мислите и възприятията, които бушуват в него.

“Искам да благодаря на всички, които ме поддържаха и ми писаха. Уникално е да знаеш, че толкоз доста хора са зад тила ти. Уникален народ, просто нямам думи да опиша какъв брой съм признателен за поддръжката ви и какъв брой съм отчаян от себе си. Яд ме е, усещам се отговорен за нещо, за което нямам виновност, само че това е жалката истина въпреки всичко. Скоро ме очаквайте по-силен отвсякога!!!”, написа Христов.

20-годишният варненец се прибира през днешния ден в България, като ще кацне непосредствено в морската столица.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР