Христо Гърбов май свикна да тегли късата клечка за избора

...
Христо Гърбов май свикна да тегли късата клечка за избора
Коментари Харесай

Христо Гърбов падна на сцената в Капките, а после стана страшно

Христо Гърбов май привикна да тегли късата съчка за избора си на фалшификати в " Като две капки вода ". В последния лайф артистът трябваше да се превъплъти в певицата Кали, която също е част от звездния каст този сезон.

65-годишният артист безусловно падна на сцената в шоуто за фалшификати, до момента в който изпълняваше паметното парче на Кали. И единствено положителните му актьорски умения и възприятието за комизъм го извадиха от комичната обстановка, която в този случай, и без рухването, беше неизбежна, поради облика му.

Пременен в тясна черна рокля с голи плещи, Гърбов не съумя да резервира равновесие и известно време изпълняваше песента на колене, след което се изправи и продължи осъществяването си. Малко по-късно всички участници станаха от столовете си, с цел да го поддържат. На помощ се притекоха и водещите Димитър Рачков и Герасим Георгиев-Геро, съобщи " Блиц ".

След края на осъществяването, което съумя да разсмее до сълзи и аудитория, и жури, и фенове, Гърбов зае мястото си при останалите участници, а мненията за него в обществените мрежи заваляха като из ведро. " Ох, по този начин не съм се смяла доста от дълго време. Благодаря за което. Велик Христо Гърбов! ", гласи единствено един от тях.

Припомняме, че преди няколко епизода Христо Гърбов още веднъж стана обект на яростни мнения в общественото пространство, този път след осъществяването си на една от песните в репертоара на Кичка Бодурова. В имитацията му тогава обаче, мнозина прозряха откровена подигравка с изпълнителката.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР