Християн Пендиков, който беше пребит в началото на януари в

...
Християн Пендиков, който беше пребит в началото на януари в
Коментари Харесай

Християн Пендиков продължава да получава заплахи, а днес за втори път отложиха делото

Християн Пендиков, който беше пребит при започване на януари в Охрид, съгласно прокуратурата от ненавист, съобщи, че продължава да се усеща заплашен и да получава закани през обществените мрежи и приложенията, за което са подадени сигнали в полицията в Северна Македония. Това заяви Българска телеграфна агенция.

На въпрос по какъв начин престоява в Северна Македония Пендиков отговори, че престоят му е естествен и се надява идващия път да " не ни убият ".

" Надявам се да стартираме да мислим по-отворено и да не се пребиваме поради нечие национално възприятие. Надявам се този случай да не се повтори за никого, тъй като не е добре никой да бъде обичай или унижаван поради неговото национално възприятие ", сподели Пендиков. 

Той посочи, че е викан за различаване на втория обвинен за побоя над него, само че обвиненият Б.А. не се е явил на това различаване. 

В Охрид през днешния ден по искане на юриста на обвинения за побоя над Пендиков Илия Спасески делото беше отсрочено за повторно. Следващото съвещание ще бъде на 21 септември.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР