HP създаде нов преносим VR компютър, който може да помогне

...
HP създаде нов преносим VR компютър, който може да помогне
Коментари Харесай

Виртуалната реалност влиза и при обучението на служители

HP сътвори нов портативен VR компютър, който може да помогне на работодателите да обезпечат образование на своите чиновници. Виртуалната действителност към този момент се употребява за подготовка на бойци, само че скоро може да се внедри при въвеждане в работната среда в области като създаване на артикули, написа International Business Times.

Устойството коства 3 299 $ и е съвместимо с по-големи размери VR очила като да вземем за пример HTC Vive. То може да се носи като раница.

Интересът към този вид образование пораства. През месец юни най-големият търговец на дребно Walmart разгласи проектите си да приготвя чиновниците си за разнообразни служебни обстановки посредством виртуалната действителност.

Тогава компанията съобщи, че през последните месеци употребява технологията на STRIVR в 31 от своите академии за образование. Поради триумфа на метода е взето решение да се пусне програмата до всички 200 академии, в които се чака технологията да бъде употребена до края на 2017 година

Виртуалното образование разрешава на чиновниците да изживеят сюжети посредством потреблението на нужните устройства. Така екипът на компанията може да се приготвят за обстановки, като да вземем за пример да обслужва тълпи от хора, които пазарят, обзети от празнична тресчица.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР