Хотелиерската наследница Парис Хилтън и актьорът Крис Зилка ще подпишат

...
Хотелиерската наследница Парис Хилтън и актьорът Крис Зилка ще подпишат
Коментари Харесай

Парис подписва предбрачен договор

Хотелиерската наследница Парис Хилтън и артистът Крис Зилка ще подпишат предбрачен контракт. Още не е ясно по кое време звездната двойка ще се разноски до олтара, само че към този момент се оформят документи за запазване на благосъстоянието на чаровната русокоска при положение на бракоразвод. „ Всеки джентълмен, който е на път да се ожени за доста заможна и сполучлива бизнес дама, няма да е джентълмен, в случай че не подпише предбрачен контракт. “, съобщи пред TMZ Зилка. „ Все отново нямаме потребност от подобен, тъй като ще сме дружно вечно “, намигна 37-годишната хубавица.

Преди дни Парис изгуби годежния си пръстен, който получи като новогодишен подарък. Бижуто, което коства близо 2 милиона $, изчезнало до момента в който тя се вихрила в нощен клуб. Охраната на заведението и звездата от „ Невероятният Спайдърмен “ обаче разкрили 20-каратовия елмаз няколко часа по-късно в ледарник на непозната маса. Как се е озовал там, не е ясно.

Зилка насочи предлагането си за брак към Хилтън по време на празничната им ски почивка в Аспен, Колорадо в края на предишния декември. Искрата сред тях пламва преди две години. Познанството им обаче датира от 2010 година, когато двамата се срещат на празненство за премиите „ Оскар “.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР