Хотели в британската отвъдморска територия, островите Търкс и Кайкос, привличат

...
Хотели в британската отвъдморска територия, островите Търкс и Кайкос, привличат
Коментари Харесай

Карибски остров привлича туристи с малки кученца

Хотели в английската отвъдморска територия, островите Търкс и Кайкос, притеглят туристи, като им оферират бели пясъци, изумрудени води и компанията на дребни кученца, написа уеб сайтът Лайф.

Формулата очевидно е печеливша, защото тази дестинация отбелязва рекордна посещаемост в последно време.

На туристите се предлага компанията на неотдавна избавени палета от локални доброволци, другари на животните. Всеки може да си поиграе на воля със симпатичните четириноги, а при предпочитание те могат да бъдат осиновени.

Posting in honor of being included in @teenvogue @bustle and @buzzfeed articles with this adorable lil pup Bailey ⭐️ Never walk alone, adopt a buddy. #potcakeplace

A post shared by Sarah Wermers (@sarahwermers) on Jul 12, 2017 at 6:48pm PDT

Местният център всяка година избавя към 500 бездомни кучета от островите. Тези животни, които от дребни привикват с добротата на хората, стават също отзивчиви и предани. Така те по-лесно могат да попаднат в приемно семейство.

Собственичка на центъра е Джейн Паркър-Роув. Тя си спомня, че преди откриването на заведението преди 7 години, бездомните кучета по плажовете са се страхували от хората и по всякакъв начин са избягвали контактите с тях.

Но Джейн знаела каква мощна връзка може да се откри сред индивида и неговия най-хубав другар. Тя съставила направления за разходки по плажовете на туристи и локални поданици с четириногите.

@potcakeplacek9rescue, I love u

A post shared by Spence Atkins (@spenceatkins) on Jul 12, 2017 at 12:06pm PDT

Желаещите за кучешка компания към този момент са толкоз доста, че се извиват дълги опашки два часа преди отварянето на центъра. Сътрудниците организират инструктаж с краткотрайните стопани на животните, тъй че те да не прегреят под мощното слънце.

Специалистите акцентират, че това не е елементарна разходка – тя би трябвало да е от изгода както за индивида, по този начин и за кучето.

Beach kisses with my beach bae

A post shared by Steph Gannon (@stephgannon) on Jul 7, 2017 at 9:35am PDT
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР