Хотелът на Disney, проектиран в стил Междузвездни войни (Star Wars:

...
Хотелът на Disney, проектиран в стил Междузвездни войни (Star Wars:
Коментари Харесай

Хотелът на Disney в стил Междузвездни войни започва да приема резервации

Хотелът на Disney, планиран в жанр " Междузвездни войни " (Star Wars: Galactic Starcruiser) ще стартира да приема резервации по-късно тази година, разгласи компанията. Феновете ще имат опция да прекарат там две нощувки, потапяйки се в живота на вселената на " Междузвездни войни ", написа CNN.
 Най-голямата инвестиция на Disney залага на потвърдения артикул Star Wars
Най-голямата инвестиция на Disney залага на потвърдения артикул Star Wars

Компанията ще открие две тематични зони, отдадени на известния филм

" Това ще е едно непознато и изцяло ново преживяване ", споделя Ан Мароу Джонсън, изпълнителен продуцент на Walt Disney Imagineering, в своя обява в блога на Disney. " Ще бъдете на борда на звезден крайцер и ще можете изцяло да се потопите в историята на кино лентата. "

Въпреки, че опцията за резервации ще бъда отворена още тази година, хотелът ще започва активност едвам през 2021 година " Всичко в пространствата е проектирано по този начин, че да ускори чувството за това, че сте на звезден военен транспортен съд в далечна вселена " споделя Джонсън и добавя, че даже ще има двуетажни кревати, сходни на това, което Чубака е употребявал във филмите.
 Броят клиенти на Disney+ доста надвиши упованията
Броят клиенти на Disney+ доста надвиши упованията

Силата на „ бебе Йода “ е могъща, само че то още не може да изкара стрийминг поделението на Disney на облага

Последната част от поредицата на " Междузвездни вийни " - " Възходът на Скайуокър " донесе 32 млн. $ в Съединени американски щати и то единствено по Коледните празници.

Сериалът на Disney " Мандалорианецът ", чието деяние се развива във вселената на " Междузвездни войни ", също имаше огромен триумф, изключително с известния воин " бебе Йода " (което в действителност няма общо с именития преподавател джедай).
 Снимка 455194
Източник:

Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР