Хотел ресторант Бялата къща“ е с отлична локация, на метри

...
Хотел ресторант Бялата къща“ е с отлична локация, на метри
Коментари Харесай

Подарете си приказна сватба в хотел-ресторант „Бялата къща“

Хотел ресторант „ Бялата къща “ е с отлична локация, на метри от Морската градина и покрай центъра на Варна. Ресторанта разполага със зала за свободна консумация, зала за сватби и банкети, достоверна винена маза, а лятото настанява своите посетители в обширна лятна градина.

Хотела е приютен в постройка строена 1906 година, част от архитектурното завещание на остаряла Варна. Разполага с шест двойни стаи и един апартамент, обзаведени в типичен жанр, само че имащи всички модерни улеснения.

1.Защо бъдещите младоженци да изберат тъкмо Вашия ресторант за своя значим ден? С какво Вие се отличавате от другите места?

Още със стартирането на активността на ресторанта, главната идея е построена върху даване на качествена храна, уютната конюнктура, атмосфера и блян за оптимално задоволство на упованията и условията на гостите. В подтекста на организирането на сватбено празненство това значи да има самостоятелен метод, персонално отношение и съпричастност, от страна на личния състав и управата, към младоженците, техните посетители и събитието им.

За нас е значимо младоженците да усетят, че ресторанта не е единствено място, което е с опция за осъществяване на сватбено празненство, а че Бялата къща е ресторантът, чиято конюнктура и чиито екип дават опция за осъществяване на запаметяващ се, церемониален и един доста специфичен празничен брачен ден.

2.Колко типа куверти оферирате за сватбено празненство и има ли опция младоженците сами да изберат своите меню, в случай че имат някакви по-специални желания?

Естествено в общо признатите правила. по отношение на организирането на събития от такова естество, имаме направени няколко примерни менюта, с ценови диапазон сред 32.00лв и 39.00лв

Но също по този начин, предоставяме опция за избор на меню, отвън рамките на примера и стойност на куверт съгласуван с опциите на младоженците.

4.Какъв е потенциалът на Вашия ресторант? С какъв брой зали разполагате?

Ресторанта разполага с една зала с потенциал до 95 души и втора зала с потенциал до 60 души, също по този начин зимна градина, чиито потенциал е за по-малък брой посетители или по този начин наречения „ стеснен фамилен кръг “. Към ресторанта има лятна градина, само че провеждането на сватбени тържества в градината е обвързвано с справедливи ограничавания, допустимо е образуване на известния в последните години „ изнесен брачен обред “.

5.Има ли опция залите да бъдат украсени в избран жанр по избор на младоженците?

Украсата на залите е въпрос на организация от страна на младоженците т.е те избират методът, по който това ще се случи. Могат да наемат организация предоставяща тези услуги или сами да извършат цялата украса, съобразявайки с интериорните характерности на залата.

От наша страна могат да получат подпомагане при избор на организация и препоръки, при потребност, по отношение на оптималното систематизиране на зоните с маси, дансинг, маси за дарове и други

6.Предлагате ли спомагателни услуги за младоженците, с които да им помогнете и да превърнете този значим ден в паметен спомен за тях?

Ресторанта разполага с хотел, с потенциал 6 двойни стаи и един апартамент, в който, на преференциални цени, могат да се настанят младоженците, техните родственици и посетители. Ако потенциалът на стаите не е задоволителен, спомагаме за настаняване в различен хотел. Към това може да се добави и даването на опция за образуване на кетъринг, коктейл за Добре пристигнали, съгласно сезона- осъществяване на обред в лятната градина. Както загатнах към този момент, подпомагане при избор на организация за декорация, музикално оформление, фотограф и други

За резервации: +359 894 / 737-017 или +052/300-021
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР