Хотел Глобус в Слънчев бряг става част от световната верига

...
Хотел Глобус в Слънчев бряг става част от световната верига
Коментари Харесай

Хотел Глобус в Слънчев бряг става част от Шератон


Хотел " Глобус " в Слънчев бряг става част от международната верига Four Points by Sheraton от лятото на 2023 година. Това оповестиха за TravelNews от туроператора Balkan Holidays, който е притежател на обекта. В момента хотелът се обновява по стандартите на веригата и ще стартира да посреща посетители с името Four Points by Sheraton Sunny Beach, като ще резервира своята категория от 4 звезди. Той се намира на първа линия до плажа и наоколо до центъра на Слънчев бряг. Разполага с 396 стаи, басейни, СПА център, заведения за хранене, кафене, бар и други

" След реновирането тази зима, Four Points by Sheraton Sunny Beach ще предложи съвършената композиция от грациозност и комфорт, съчетани с фантастично местонахождение и благосъстояние от улеснения, в това число открит плувен басейн с детска секция и впечатляващ закрит плувен басейн. А-ла-карт ресторант с външна зона за сядане към басейна е съвършен за вечеря, а хотелът ще разполага и с боулинг ", обясниха от Balkan Holidays.

Това е първият хотел в най-големия ни морски курорт, който става част от веригата " Шератон ". Той ще е и единственият под този бранд у нас. До преди години част от " Шератон " беше столичният хотел " Балкан ". Присъствието на повече интернационалните вериги значи авторитет за самия хотел, само че и за самата дестинация Слънчев бряг, разясниха пред TravelNews хотелиери.
В курорта участват доста малко международни марки. От тази година влиза и веригата Hyatt в 3 хотела. Присъствие имат Melia, Barcelo, Best Western и турската Asteria Hotels and resorts.
Веригата Four Points by Sheraton оперира над 250 хотела в над 50 страни по света. Тя е част от една от най-големите хотелски групи в света - Marriott International. През 2024 година се чака да бъде открит първият хотел с нейния бранд у нас - Marriott Sofia.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР