Хосеп Гуардиола коментира класирането на Манчестър Сити на финал в

...
Хосеп Гуардиола коментира класирането на Манчестър Сити на финал в
Коментари Харесай

Гуардиола: Да спечелим с 4:1 общ резултат срещу отбора, отстранил Барса и Байерн, значи много

Хосеп Гуардиола разяснява класирането на Манчестър Сити на край в Шампионската лига. " Гражданите " завоюваха и реванша против Пари Сен Жермен.

" Това е първи европейски край за всички нас и за клуба. Изключително съм горделив, само че първите ми думи ще са за играчите, които не съумяха да вземат присъединяване през днешния ден. Всички те заслужават да играят, тъй като имат своя принос към тима.

Сега е време да честваме. Първо би трябвало да спечелим купата в Англия, а по-късно ще имаме две-три седмици да се подготвим за финала.

ПСЖ пусна доста играчи в средата на терена и първоначално ни бе мъчно да пресираме. Направихме промени на полувремето и през втората част печелехме по-лесно топката и стояхме по-добре.

Да спечелим с 4:1 общ резултат против тима, който в профил Барселона и Байерн, значи доста. Борихме се дружно и сме на край в Шампионската лига. Това звучи отлично. Хората мислят, че е елементарно да постигнеш нещо сходно, само че не е. Достигането до този край осмисля последните 4-5 години работа ", сподели мениджърът на " жителите ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР