ХОРОСКОПИзточник: lamqta.com/horoskopОвен През този ден ще се появи за Вас

...
ХОРОСКОПИзточник: lamqta.com/horoskopОвен През този ден ще се появи за Вас
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Проблеми в личния живот за една от зодиите днес. Липса на късмет за друга

ХОРОСКОП

Източник: lamqta.com/horoskop

Овен
През този ден ще се появи за Вас неповторимата опция да сравните своя обичан човек с предходната си обич. Звездите не се наемат да кажат, кой в последна сметка ще се окаже по-добър, само че те настояват едно: някъде привечер няма да има място за каквито и да било подозрения по отношение на Вашия избор 

 
Телец
В персоналния Ви живот през днешния ден нещо ще потръгне напълно не по този начин, както сте очаквали и както сте предполагали в началото, само че пък, от своя страна, ще Ви даде шир за импровизация. Какво пък – нищо неприятно няма, да методите към позволение на връзките креативен, а това е увлекателно!

Близнаци
Днес ще се почувствате много смотно, даже и да се намирате в прегръдките на своя обичан човек. През цялото време ще Ви се коства, че не Ви обичат и ценят задоволително, а трохичките, които Ви дават, напълно не са Ви нужни. Постарайте се да се стегнете: преувеличавате, а напълно не е по този начин.

Рак
През този ден ще бъдете обхванати от деликатност към Вашия обичан човек и в случай че не я споделите, има огромна възможност съвършен късмет да се спука и изчезне като сапунен мехур. Затова звездите не Ви поучават, да държите толкоз усеща в себе си. Най- добре е, да ги разкажете на света!

Лъв
Днес, в случй на проблеми във Ващия персонален живот, звездите Ви предлагат, да се обърнете за съвет към някого, който не познава персонално Вашия обичан човек и за пръв път чува за Вашата не лека витална обстановка. Това би позвололо препоръките му да бъдат непреднамерени и безпристрастни, а също - истински и вероятни за реализация.

Дева
Днес не би трябвало да разчитате на Фортуна. Тя е сляпа, и дори, без да желае да Ви обиди, може да изхвърли всяка хитрина. Каните се, да повторите неточност, която един път сте правили. Нали трябваше да си напарвите съответните заключения? Нужно ли Ви е още веднъж да се разочаровате?

Везни
Планирайте за днешната вечер нещо изключително, даже това да е в последния миг. Позвънете на старите другари или на накой, който има за Вас огромно значение, или на някого, който в един прелестен миг може да стане за Вас освен това от другар. Поканете ги в някое заведение и там, в смях и закачки, прекарайте радостно времето си. Ако желаете, може да обсъдите въпроси, от които напоследък доста Ви интересуват - нали за това са дадени приятелите на хората.

Скорпион
Препоръката на звездите за този ден е, в случай че можете да си организирате дружно със своя обичан човек „ ден на лентяя ”, или в краен случай вечер в чест на този незабравим човек. Нека дребното островче от тишина и успокоение в вилнеещото море от този свръхактивен свят, Ви подари топлина и уют.

Стрелец
Повече от ясно е, че през днешния ден ще затворитре очите си за публичното мнение, по отношение на Вашия обичан човек, и ще постъпите по този начин, както сами преценявате, че е нужно, без да се преценявате с който и да било и без да се нуждаете от нечие управление. Навярно това ще бъде най-правилния излаз от създалата се обстановка.

Козирог
Вие сте от тези мъдри хора, които не се пречупват под напън извън. Придържайте се и през днешния ден към същата самостоятелна позиция, когато сътрудниците се опитат да приложат във връзка с Вас надалеч не деликатна татктика, стремейки се да повлияят на Вашата позиция. Останете правилни на своите убеждения - контролът над обстановката остава във Вашите ръце, и по тази причина всичко ще бъде такова, каквото го желаете. В края на крайщата Ви е нужно да отстоявате своята известност. И помнете, че точно Вие контролирате всички останали аспекти на своя живот. Постарайте се да употребявате доста по-малко време за хора, които не почитат това.

Водолей
Днес ще Ви бъде ужасно да се решите на нещо ново в персоналния си живот, само че ще бъде нужно да го извършите. В противоположен случай връзките ви с обичания човек по някакъв метод ще стартират да наподобяват тресавище, в което няма да е уютно нито на Вас, нито на него. Постарайте се да положите най-много старания, та това да не се случи...

Риби
Не се опитвайте през днешния ден да ангажирате вниманието на Вашата половинка. Работата, с която се занимава, е доста значима за нея и в случай че се опитате да я откъснете, нищо друго, с изключение на неспокойствие няма да получите. Поизчакайте малко! Скоро уговорките и ще свършат, и тогава всичкото и свободно време ще бъде отдадено на Вас и единствено на Вас.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР