Хороскопът за октомври 2023 г. на Тамара Глоба вещае трудности

...
Хороскопът за октомври 2023 г. на Тамара Глоба вещае трудности
Коментари Харесай

Месечен хороскоп на Тамара Глоба за октомври

Хороскопът за октомври 2023 година на Тамара Глоба вещае компликации за всички знаци на Зодиака. Астрологът предвижда промени в живота на Въздушните знаци. Огнените знаци ще бъдат подложени на тествания за във всички сфери на живота. Земните знаци ще би трябвало да работят интензивно, а представителите на Водата ще се сблъскат с конкуренция на работното място.

Любов

Положението на Венера през октомври е такова, че тя не се въздейства мощно от други планети, по тази причина множеството зодиакални знаци да не чакат радикални промени в любовта. Отношенията в фамилиите ще бъдат спокойни и постоянни. Конфликти може да зародят не заради ревнивост или предпочитание за нашарване на персоналния живот, а поради неподходящи обстановки на работното място. Неразбирателството сред любящите хора може да се появи на фона на финансови въпроси.

Октомври е подобаващ месец за нови запознанства. Дори в случай че връзката не се трансформира в сантиментална, през втория месец на есента можете да откриеве правилни другари, с които връзките ще продължат дълго време. Звездите дават обещание триумф на тези, които са решили да разкрият любовните си усеща през този интервал и да създадат предложение. Двойките, които желаят да запечатат връзката си посредством брак, също могат да разчитат на удобното въздействие на звездите.

Кариера и финанси

Хороскопът на Тамара Глоба предизвестява предприемачите, че през октомври те би трябвало да бъдат деликатни към сътрудниците си. Не би трябвало да се доверяват на нови познати, изключително в случай че те дават обещание някаква огромна полза. Доверчивостта може да докара до загуби. Не би трябвало да рискуват и да се впускат в случки. Звездите ще помогат на тези хора, които ще работят интензивно. Всички планове, които се извършват обаче, би трябвало авансово да бъдат създадени в елементи. Дребните грешки могат да доведат до неуспех на целия сюжет.

Средата на есента е подобаващото време за тези, които са изтощени от застоя. Ако от дълго време планирате да промените работата или сферата си на активност, тогава е по-добре да го извършите точно през октомври.

Печеленето на пари през този интервал няма да е елементарно. Късметът ще обърне тил на тези, които възнамеряват да намерят лесни източници на приходи. Не би трябвало да купувате лотарийни билети, защото това ще донесе единствено разноски. По-добре е да започнете спомагателна работа, която несъмнено ще попълни изтънялия портфейл. Освен това през втория месец на есента доста хора ще могат да върнат остарели задължения.

Здраве

Здравето на множеството зодиакални знаци през октомври зависи от това какъв метод на живот е водил човек. Колкото повече се е грижил за тялото си, толкоз по-лесно ще му бъде да заобикаля есенните вируси и настинки. Ако интензивно сте прекарали почивката си, пробвайки се да се придържате към здравословен метод на хранене, съчетано с съответна физическа интензивност и така нататък, ще се чувствате добре през цялата есен.

Хроничните болести може да се влошат при Земните знаци, по тази причина при първите признаци за това, би трябвало неотложно да се свържат със експерти. Октомври е подобаващ и за превантивни ограничения във връзка с здравето.

Зодиите през октомври

Водните знаци ще бъдат минимум наранени от промени. Представителите на огъня ще бъдат дейни и цялостни с сила, която могат да оползотворят в доста области. Въздушните знаци ще изразходват доста умствена мощ, пробвайки се да намерят съидейници. Представителите на детайла Земя е допустимо да изпитат разочарования, само че те ще съумеят да ги устоят умерено.

Овен

Точният хороскоп на Тамара Глоба дава обещание на Овен прилив на креативна мощ. Те ще могат да предложат доста нови хрумвания и проекти, които ще желаят да осъществят незабавно. По-добре е обаче да бъдат осъществени с тези сътрудници, които Овенът от дълго време познава и на които се доверява. Ако има планувано пътешестване през октомври, то ще бъде сполучливо, без значение от задачата му. Ваканцията, отсрочена за есента, ще донесе приятна отмора, а командировката - сполучливо довеждане докрай на стартирания бизнес.

В фамилията Овенът ще почувства самопризнание и обич, само че представителите на този знак също би трябвало да отговорят на околните си с топли усеща. През октомври е допустимо да се възобновят връзки с хора, връзката с които е прекратена. Не се изненадвайте, в случай че остарял другар или дълготраен сътрудник се свърже с вас с преференциално предложение.

Телец

Телците ще бъдат изцяло потопени в работа, тъй че ще имат малко време за фамилията си. Това може да докара до дребни кавги, които по-късно обаче рискуват да се трансфорат в по-големи спорове. Затова представителите на този знак, макар заетостта, несъмнено би трябвало да извърнат внимание на фамилията. Октомври дава обещание на Телеца доста нови познанства. За тези, които към момента не са намерили своята сродна душа, една инцидентна среща дава обещание да се трансформира в сантиментална връзка. Не се колебайте и се доверете на възприятията си. Звездите благоприятстват раждането на нова обич. Месецът също е добър за осъществяване на огромни покупки, които от дълго време са отсрочени. Трябва обаче да инвестирате пари с нараснало внимание и единствено в потвърдени планове.

Близнаци

Близнаците ще си намерят ново занятие, което ще повлияе въру целия им живот. Може да се наложи да трансформират нормалния си метод на живот или даже да сменят местоживеенето си. Но такива промени ще се харесат на въздушния знак, ще му донесат задоволство.

Има възможност да се разпадне остаряла връзка, която от дълго време е напукана. Близнаците обаче ще преживеят раздялата, без да се тръшкат доста. Въпреки монотонното и пладно есенно време, оптимизмът и жизнерадостта няма да трансформират хората от този знак. През октомври Близнаците би трябвало да бъдат изключително деликатни, точни и виновни. Не може да се дават обещания, които е невероятно да бъдат изпълнени. Трябва да защитят здравето си, защото то ще бъде уязвимо през този интервал.

Рак

Раците ще се усещат самотни освен вкъщи, само че и на работа. Настъпил е интервал, в който животът ще тества техните бизнес и човешки качества за устойчивост. Конкуренцията ще ги преследва на всички места. Представителите на този знак би трябвало да съберат сили и да покажат, че са непрекъснати, честни и експерти, тъй като в службата си Раците ще би трябвало да потвърдят, че са положителни експерти. Ако съумеят да създадат това, те ще получат нарастване на заплатата, както и почитание от страна на сътрудниците. Раците ще имагт и поддръжката на фамилията си. Но в това време те не би трябвало да не помнят, че околните също се нуждаят от тяхната обич и грижи.

Лъв

Лъвовете ще би трябвало да се сблъскат с незавършени каузи, които могат да се появят както в областта на професионалната активност, по този начин и в персоналния живот. Проблемите би трябвало да бъдат решени деликатно, като се вземе поради въздействието на всички вероятни фактори. Гордостта и самолюбието могат доста да попречат на представителите на този Огнен знак, тъй че е належащо те да бъдат потискани.

Възможно е Лъвовете да получат ненадейно предложение, на което мъчно ще откажат. Представителите на креативните специалности ще имат опция да се изявят в друго амплоа. Доолко сполучлив ще бъде подобен опит, зависи от тяхната непримиримост и положен труд.

Дева

Октябрь обещает Девам доста работы, однако делать ее людям этого знака будет в радость. К тому же велика вероятность, что начальство оценит усердие Дев, вознаградив их премией.

За представителите на този знак е време да създадат равносметка. Октомври е добър интервал за размисъл. Не би трябвало да стартирате нови инициативи или да се втурвате към търсене на нови връзки. Трябва да се вслушате в себе си, да разберете своите недостатъци и мощни страни, да си поставите нови цели и да определите методите за постигането им. Съществува възможност за връщане към предходни връзки, които от позицията на днешния ден ще наподобяват друго. Трябва да внимавате със здравето си. Добър интервал е да започнете да спортувате.

Октомври дава обещание на Девите доста работа, само че те ще я правят на драго сърце. Освен това има огромна възможност шефовете да оценят усърдието, като ги възнаградят с награда.

Везни

На Везните м. октомври носи доста позитивни страсти. Представителите на тази зодия ще оценят по достойнстов любовта и спокойствието, царящи в фамилията им. Децата ще зарадват родителите си Везни с триумфите си. Везните ще съумеят да осъществят всичките си проекти, което сигурно ще им донесе облага в дълготраен проект.

Везните ще работят добре в тандем и не трябва да отхвърлят присъединяване в екип. Такава активност ще бъде извънредно продуктивна за тях. Звездите не дават обещание огромен финансов триумф на Везните, само че те няма да имат усложнения с финансите.

Има възможност да се наложи да се разделят със остарели привички, само че за представителите на детайла Въздух този развой ще бъде неусетен.

Скорпион

Октомври вещае компликации за Скорпионите. Те ще се усещат самотни и неразбрани. Няма да е елементарно хората от този знак да намерят поддръжка от околните си. Скорпионите би трябвало деликатно да наблюдават положението на психологичното си здраве, може да се наложи да посетят доктор. Емоционалните прекарвания ще се отразят и в работата им. Възможни са компликации в общуването с сътрудници или началници. Скорпионите би трябвало да демонстрират такт, любезност и успокоение, макар неприятното си въодушевление.

Ако съумеят да си вземат седмица отпуск през октомври, несъмнено би трябвало да се възползват от нея, с цел да възстановят душевното си равновесие.

Стрелец

Стрелците ще се усещат уверени и самостоятелни. С такава конфигурация те ще сполучат във всичките си каузи. Представителите на този знак ще могат да осъществят от дълго време замислени проекти. Големи промени ги чакат в любовната сфера. Звездите дават обещание на Стрелците пътувания, по време на които ще могат да завържат доста настоятелен познанства. Освен това те ще имат опция да си починат и да натрупат нови усещания. Няма да имат проблеми със здравето. Стрелците ще почувстват прилив на мощ и сила.

Козирог

Любовният хороскоп дава обещание на прагматичните Козирози ново въодушевление, което ще заеме всичките им мисли. Семейните представители на този знак може да се почувстват самотни. Това обаче е краткотрайно чувство, по тази причина не би трябвало да се фиксират на него. Многото работа, която ги чака през октомври, ще им помогне да превъзмогнат неприятните мисли. Звездите предлагат да прекарват свободното си време вкъщи или заобиколени от остарели другари. Общуването с тях ще премине на ново равнище и ще донесе задоволство на Козирозите. Представителите на знака би трябвало деликатно да наблюдават здравословното си положение, защото през този интервал са изключително уязвими.

Водолей

На Водолея през октомври звездите дават обещание добра облага от покупко-продажби. Каквото и да подхващат хората от този знак през октомври, всичко ще им носи приходи. Въпреки това, има огромна възможност парите да се изпарят със същата лекост, с която са се появили, по тази причина Водолеите би трябвало да се лимитират в разноските. В персоналния им живот може да настъпи рецесия, в случай че не спрат да флиртуват с представители на противоположния пол.

Ако държите на половинката си, накарайте я да почувства вашата обич, Водолеи! Трябва да отделите повече време на децата и родителите си.

Самотните Водолеи ще бъдат заобиколени от внимание, само че има тъвърде дребна възможност нови запознанствата да прераснат в трайна връзка.

Риби

Рибите ще открият у себе си нови гении, които ще съумеят да приложат в необикновени за тях действия. Представителите на този знак ще имат нови почитатели, а кръгът им на другарство ще се разшири. Всичко това ще донесе на Рибите доста задоволство, което ще се отрази на настроението им. Те ще бъдат изпълнени с оптимизъм, който ще стартира да се предава и на другите.

Има възможност да стартират сантиментална връзка, само че да не се надяват, че тя ще изтрае дълго време. На Рибите, които имат семейство, звездите дават обещание спокойни и полноценни връзки.

Средата на есента е подобаващото време да се отървете от неприятните привички и да се погрижите за здравето си. Октомври ще бъде цялостен с изненади за Рибите, по-често - приятни.

Източник: maguri.ru

Превод и редакция:
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР