Хороскоп за неделя, 24 февруари:ОвенДнес може да бъдете много активни

...
Хороскоп за неделя, 24 февруари:ОвенДнес може да бъдете много активни
Коментари Харесай

Ако това предсказание се сбъдне, една зодия е изправена пред ужасяваща неделя

Хороскоп за неделя, 24 февруари:

Овен

Днес може да бъдете доста дейни във връзка с противоположния пол, което може да докара до появяването на загадка връзка. Не забравяйте за далечните си родственици, допустимо е точно те да ви окажат поддръжка в сложен миг. Това време е удобно за творчество и изобщо за всякаква съзидателна активност. Може да си откриете банкова сметка или да си купите нужна скъпа движимост.

Телец

Възможно е цялостно отчаяние от обичания човек, граничещо с обезсърчение. Може да сте толкоз непоколебими в мнението си, че да внушите у домашните убеденост в своята справедливост. Телците-студенти през днешния ден може да бъдат привличани от такива дисциплини като естествените науки, математиката и инженерното изкуство. Приемете предлагана помощ. Нуждаете се от нея, както в никакъв случай до момента.

Близнаци

За да се противопоставите на всички тествания в любовните връзки, би трябвало да си изработите метафизичен мироглед за живота. За страдание може да се окаже, че имате малко предани другари, на които може да разчитате в неволя. Финансовата ви активност е променлива, интервалите на нерешителност се редуват с желанието да се възползвате от първия предложил ви се късмет да извършите пари.

Рак

Настроени сте сантиментално и по тази причина леко може да възникне приятна връзка с представителите на другия пол. Възможно е да почувствате увлечение към развлечения, спектакъл, кино, заведения за хранене и посещаване на другари. Постарайте се да не бъде скучно на децата ви. Не е изключено през днешния ден да постъпи предложение за работа точно оттова, където сте желали да постъпите. Възможно е да бъдете принудени да задлъжнеете и можете да се безпокоите, че след известно време би трябвало да извадите пари от джоба си.

Лъв

Външно не сте склонни да изразявате своите усеща и мисли. Любимият ви човек не може да ви разбере и вие няма да получите тази обич и обвързаност, която заслужавате. Привързани сте към фамилията, само че персоналният ви живот може да се развие по напълно необикновен метод. Хората с креативен специалности изпитват огромно креативно задоволство. Редом с вас се появяват хора, които демонстрират огромен интерес към вашите дарования, а по-късно те изчезват ненадейно, хвърляйки ви в цялостно незнание и финансова " дупка “.

Дева

Трябва да се научите да цените сегашния миг и да не желаете повече. Всякакви претоварвания, непримиримост, самоотричане, както и снизходително отношение към личните недостатъци, могат да основат трудности по вашия път. Да преодолеете усложненията ви оказва помощ увереността в себе си и рационалния метод към нещата. Постарайте се да си осигурите ресурси от финансови средства.

Везни

В любовните връзки е допустима обоснована ревнивост. Не са изключени различия, които могат да доведат до цялостен раздор на с труд построените връзки. Успех е вероятен единствено при хора, причастни към творчеството. Благодарение на своята продуктивност те могат да осъществят максимума от замисленото. Може да се извърнат към вас с ненадейно предложение, което е авансово обречено на крах.

Скорпион

Днес доста Скорпиони – мъже, измъчвани от потребността да изявят своята изключителност, са неуравновесени и непредсказуеми. Възможно е да ви бъде мъчно да намерите златната среда и компромиса в фамилните раздори. Постарайте се да предразположите към себе си своите сътрудници. Общувайки с хората откровено и живо, сте по едно и също време и правилни без да преминавате границите на разрешеното. Разпределете своите сили и благоприятни условия и вървете самоуверено към поставената си цел. Старайте се да не проявявате лакомия.

Стрелец

Възможно е сами да съсипете основаните с труд връзки, само че това е за по-добро. Възможно е да ви се наложи да се вълнувате за дреболии, които да се трансфорат в проблеми от галактически мащаб. Не е желателно да критикувате сътрудниците и съкурсниците си. В работа си, в случай че през днешния ден имате такава, не очаквайте изчерпване, затрупват ви с доста дребни поръчения. Съумявате да мислите огромно и да спечелите пари за реализирането на проектите си.

Козирог

Възможно е да се наложи да вземете командването в любовните връзки. Любимият ви човек е по-отстъпчив, отстъпчив и по-малко предприемчив. Възможно е да бъдете неспокойни, което е провокирано от неналичието на самонадеяност. Всички решения, които по-рано са ви се коствали безспорни, през днешния ден могат да провокират у вас подозрение.

Водолей

Звездите покровителстват пътешествията, пътуванията или просто разходките с обичания човек. Възможно е бедите да ви заобиколят. Днес звездите ви предлагат да запретнете ръкави и пламенно да се заемете с нещата. Вашата практичност и изпълнителност, способността ви бързо да взимате правилни решения би трябвало да се отразят позитивно на крайните резултати на работата ви.

Риби

През този ден Рибите могат да не се притесняват от сривове и неуспехи в любовта. Мнозина съумяват да заобиколят всички остри житейски ъгли. Възможно е да бъдете със брачна половинка си малко раздразнителни и да се опитате да му наложите волята си. Сега сте малко импулсивни и раздразнителни, по тази причина би било добре преди взимането на решение добре да обмислите създалата се обстановка. Старателно проверявайте всички документи преди да ги подпишете. Няма да е зле да потърсите съвета на правист.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР