Хороскоп за деня – 9 март 2024, събота Овен Любовта е

...
Хороскоп за деня – 9 март 2024, събота Овен
Любовта е
Коментари Харесай

Любовта е като пъзел за Овена, а Скорпионът да не се впуска в авантюри!

Хороскоп за деня – 9 март 2024, събота

Овен
Любовта е като пъзел, който би трябвало да пренаредите. Под въздействието на Сатурн, може да получите значим житейски урок и това ще ви накара да преосмислите връзките си. Ще ви помогне да извършите избор дали да продължите по същия път. 

Телец
Не започвайте нови каузи през този ден! Не градете и проекти, тъй като извънредно ще се объркат! Може обаче да завършите всичко, което сте почнали през последните няколко седмици и да се направи равносметка. Не прекалявайте с алкохола! Храната би трябвало да е лека. 

Близнаци 
Желателно е през днешния ден да си върнете задълженията. Бъдете състрадателни и милостиви! Ако дарявате хората с наслада, ще се радвате на триумфите си в живота. Ако сте съгрешили, поискайте амнистия! Това може да ви помогне да се освободите даже от здравословен проблем. 

Рак
В този ден може да получите значим житейски урок или да придобиете заложба, която да преобърне живота ви на 180 градуса. Колкото по-мащабни са проектите ви, толкоз повече поддръжка ще получите от сътрудници, сътрудници и близки. Дава ви се и късмет за работа в чужбина.

Лъв
Това е ден за решителни дейности. Не отлагайте нищо от това, което може да свършите през днешния ден! С възвишен обсег може да се справите небрежно със комплициран проблем, над който дълго сте умували. Препоръчва се да почистите дома си, да изхвърлите старите и непотребни неща.

Дева
Денят е изпълнен с изненади и непредвидени обрати. Възможно е да намерите метод да си увеличите финансовите средства, само че и на отговорностите, или пък обичаният (любимата) да ви „ върже тенекиена кутия “, а след това да се появи изненадващо с луксозен букет. Денят е съвършен за ново начало.

Везни
Време е за равносметки. Помислете какво би трябвало да измененията в себе си, с цел да имате по-голям триумф и в кариерата, и в любовта, какво давате на хората, които обичате и какво получавате! Ако се чувствате самотни и комплицирани, не се колебайте да се обадите на другар! 

Скорпион
В този ден репутацията ви на завоеватели може да пострада. Не се впускайте в любовни случки! Дамите да внимават, тъй като има риск да нагазят в непозната територия! Човекът, който ви смъква звезди, може да се окаже коцкар, освен това фамилен. Пазете се и от джебчии!
 
Стрелец
Склонни сте към смели решения и екстравагантни действия. Те ще ви донесат мечтаният резултат. Не е желателно да поемате нови отговорности, а в случай че решите да инвестирате, се запознайте деликатно с плана и научете повече за хората, които ви оферират съдействие!

Козирог  
Бъдете по-смели! Вече сте подготвени за смяна. Звездите ще ви дадат дълго чакания подтик. Ако сте самотни, това е идеалният ден да откриете любовта. Може да срещнете сродната си душа инцидентно, до момента в който пътувате или виртуално във Facebook, до момента в който сърфирате. 

Водолей
В този ден нищо няма да върви по проект, само че не бързайте да се отчайвате! Ще имате опция да избирате сред няколко разновидността. Доверете се на интуицията си и на хората, които желаят да ви оказват помощ! Внимавайте с храната, налага се да не си претоварвате стомаха!

Риби
Дава ви се късмет да покажете най-хубавото от себе си и да реализирате креативния си капацитет. Може да постигнете доста както на работното място, по този начин и в любовта. Не подценявайте обаче желанията на вашата муза, с цел да не ви се наложи да каните след това самотата на двубой!

за всички зодии
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР