Хороскоп за деня – 25 октомври 2022, вторник Овен Не пренебрегвайте

...
Хороскоп за деня – 25 октомври 2022, вторник Овен
Не пренебрегвайте
Коментари Харесай

Нови източници за доходи за Везните, а Девата се издига в служебната йерархия

Хороскоп за деня – 25 октомври 2022, вторник

Овен
Не подценявайте препоръките на по-опитни хора! Можете да вършиме проекти за бъдещето, за разширите активността си. Пред вас се откриват повече благоприятни условия и вероятно ще ви е по-лесно да реализирате задачите си. Това е и положително време за нови сантиментални връзки.

Телец
Въздържайте се от огромни покупки! Може в този момент да се справите с всевъзможни проблеми, в случай че не вземате прибързани решения и се вслушвате в препоръките на хората с повече опит. Добър е денят за дейна креативна работа и за лекуване. Не е желателно обаче през днешния ден да се обяснявате в обич. 

Близнаци
Сега е желателно да сте пасивни и да се носите по течението. Не започвайте нищо ново, само че би трябвало да завършите това, което не търпи отсрочване. Не влизайте в разногласия с околните си! Може да започнете диета, само че с изключение на храната, ограничете и секса! Не си пилейте силата!

Рак
Сега е моментът да се заемете с значими каузи, да се реализират световни планове. Това е време на разрушение на остарялото и основаване на новото. С хората, които обичате, би трябвало да сте откровени, с цел да запазите доверието си един в различен. Възможни са болки в региона на гърдите.

Лъв
Можете да намерите нужната поддръжка, с цел да осъществите това, което сте замислили. Нужно е обаче да се освободите от подозренията. Не отхвърляйте пътешестване и срещи! Добре е през днешния ден да не употребявате храни, съдържащи доста течности. Благоприятно ще ви подействат отвари от билки.

Дева 
Време е да обърнете повече внимание на кариерата си. Може да спечелите доверието на началниците и да се издигнете в служебната подчиненост. У дома обаче са вероятни недоразумения, само че не се затваряйте! Поговорете умерено с колегата си и кажете какво не ви харесва! 

Везни
Безработните имат късмет да си намерят работа, а предприемачите да разширят активността си. Това е ден за взимане на значими решения. Може да потърсите и нови източници на приходи. Добре е да носите планински кристал. Той преобразува силата в позитивна.

Скорпион
Трябва да сте подготвени да вземете огромни и значими решения. Бъдете деликатни, в случай че се постанова през днешния ден да работите с електрически уреди или да шофирате! Възможни са повреди и злополуки. Предстоят ви вълнуващи срещи и занимания. Добре е да излезете измежду природата или да медитирате.

Стрелец
Пълни сте с сила. Заемете се обаче с решаването на неотложните проблеми и не се съмнявайте в удобния резултат! Това е ден, в който може да придобиете нови умения, да усвоите познания, които ще са ви от огромна изгода. Не вярвайте на обещания от хора, които не познавате добре!

Козирог
Имате прелестен ден. Енергийният ви капацитет е задоволителен, с цел да се справите с компликациите на работното място. Може да покорите нови върхове благодарение на околните си. Денят е удобен за събуждане и превръщане на половата сила.

Водолей
Избягвайте конфликтните обстановки. Днес сте като барут. Има риск да извършите нещо, за което ще съжалявате. Затова, в случай че ви предизвикат, не отговаряйте на злото със зло! И най-малкият проблем може да ви извади от равновесие. Не допускайте страстите да замъглят разсъдъка ви!

Риби
Ще имате през днешния ден триумф на работното място, единствено в случай че се занимавате с това, което ви подхожда. Не очаквайте обаче другите да ви изпълнят дилемите, спестете си разочарованията! Не вярвайте на хора, които ви дават обещание лесни пари! Това е ден за любовни терзания. Не се поддавайте на негативните страсти!

за всички зодии
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР