Хороскоп за деня – 21 декември 2023, четвъртък Овен В никакъв

...
Хороскоп за деня – 21 декември 2023, четвъртък Овен
В никакъв
Коментари Харесай

Овенът да внимава, лъжите ще излязат наяве и може много хора да пострадат

Хороскоп за деня – 21 декември 2023, четвъртък

Овен
В никакъв случай не си позволявайте опит да си служите със заблуди. Днес лъжите ще излязат нескрито доста бързо и може да се окажете в неловко състояние, а моралната ви известност  ще пострада. 

Телец
На тези, които имат какво да крият от другите, звездите предлагат да мълчат. Да понижат общуването до най-малко. В противоположен случай може да изрекат това, което не трябва да разкриват. 

Близнаци 
Слушайте деликатно какво ви споделят другите. Наблюдавайте ги и по този начин ще разберете, че ви лъжат, само че не по думите, а по интонациите и паузите, които вършат по време на диалога. 

Рак 
Днес можете елементарно и без проблеми да намерите отговора даже и на най-трудния въпрос. Той ще пристигна от единствено себе си. 

Лъв
На доста от представителите на този знак, ще им се наложи да пазят тайната на собствен непосредствен. Задачата не е по никакъв начин лесна. Тайната ще ги изяде от вътрешната страна, само че в случай че я споделят, ще съжаляват. 

Дева
За вас това е ден на мощна позитивна сила, която ще повлияе позитивно на всички сфери на човешкия живот и активност. Добрите качества, които има всеки човек, ще се усилят. 

Везни
Да поемате върху плещите си непознати проблеми, не е по никакъв начин елементарно. За да не станат обаче те и ваши, вземете превантивни ограничения!

Скорпион
Бъдете доста деликатни, в случай че ви се постанова да работите с информация, която ще пристигна до вас през този ден от най-неочаквани източници. Един подробност, видян в точния момент, може да стане извънредно значим по-късно. 

Стрелец 
Днес е желателно по-малко да говорите. В противоположен случай, в случай че кажете нещо безогледно, елементарно можете да си " спечелите " нови врагове. 

Козирог 
Навярно се чувствате комплицирани, само че това, което се случва сега, може да промени живота ви. Човек, от който минимум очаквате, ще ви помогне да се измъкнете с чест, до момента в който приятелите ще останат настрана. 

Водолей 
Не се предлага през днешния ден да отказвате помощ на тези, които се обръщат към вас за това. Дори и да не желаете да се товарите с непознати проблеми, в случай че превъзмогнете егото ще видите по какъв начин положителното се връща. 

Риби 
Трябва да се възползвате от опцията да получите повече познания, които ще ви оказват помощ в кариерата. Ще може да ги употребявате в практиката си. Днес за вас няма да има дреболии: даже напълно нищожен подробност може да бъде извънредно значим и след това да играе основна роля в живота ви. 

за всички зодии
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР