Хороскоп за деня – 14 март 2024, четвъртък Овен Бъдете с

...
Хороскоп за деня – 14 март 2024, четвъртък Овен
Бъдете с
Коментари Харесай

Кошмари за Овена, да не флиртува, а Телецът да се пази от измамници!

Хороскоп за деня – 14 март 2024, четвъртък

Овен
Бъдете с нараснало внимание, каквото и да вършиме! Не е желателно да флиртувате, а в случай че се запознаете с някой (някоя) в този ден, продължението няма да е прелестно. Ще ви е мъчно да се освободите от въздействието на този човек. Възможно е да сънувате през нощта кошмари.

Телец
Днес ще се чувствате малко нервни и раздразнителни. В този ден елементарно може да станете жертва на измамници или самият вие да се заблудите и да извършите ужасна неточност. Сега сте податлив да идеализирате. Това е една от аргументите да не стартирате нова връзка. 

Близнаци
Ще се наложи на положите оптимални старания, с цел да запазите душевното си равновесие.  Бъдете подготвени за удари под кръста! С интриги не се занимавайте, а на провокации не отговаряйте! Расте рискът от вирусно заболяване, ограничете оптимално контактите!

Рак
Ще се радвате на позитивно въздействие от звездите. Възползвайте се от опцията да привлечете съидейници и доброволци за идеята си или да получите спомагателна поддръжка и финансиране за реализация на нов план! Възможни са приятни изненади в любовта. 

Лъв
Голяма е заплахата от контузии. Бъдете деликатни с ръцете, не ги натоварвайте! По-добре е  вечерта да си останете в къщи и да не ходите на никое място. Голяма е заплахата да се поддадете на неприятно въздействие. Желателно е да отидете на черква и да се помолите. Уязвима е нервната система.

Дева
В този ден може би ще бъдете прелестно сюрпризирани, ще се случи нещо, което може да промени живота ви. Пазете се от пияни и нападателни хора! В този ден не се опитвайте да изпитвате верността и търпението на тези, които обичате! Не е уместно време за любовни самопризнания.

Везни 
Бъдете деликатни с новите хрумвания и проекти! Сега сте елементарно раними. Решението, което може да вземете, евентуално ще се окаже неверно. Затова оставете самодейността на хората, които ви обичат! Внимателно си помислете, в случай че ви изненадат с някакво предложение!

Скорпион
По-добре не споделяйте проектите си, тъй като няма да получите поддръжка от околните си! Не се и надявайте да проявят схващане, в случай че решите да им говорите за това, което ви тежи на душата! Само ще си загубите времето. Затова пък може да опитате нови пози и полови техники. 

Стрелец
Възможно е джобовете ви през днешния ден да се изпълнят с пари, а в любовта ви чакат нови открития. Промяната несъмнено ще ви се отрази добре. Връзките, зародили на този ден, ще са постоянни и може да се стигне даже до брак. Семейните да отделят повече внимание на децата си!

Козирог
Мечтаете да се отпуснете и да се насладите на удоволствията от живота, само че за ваше страдание това няма да се получи през днешния ден, тъй като още от сутринта околните ще ви натоварят с задължения. Можете да се заемете с ремонт или с разчистване вкъщи. 

Водолей
Този ден ще се окаже много плодотворен. Вероятно ще съумеете да реализирате и най-дръзките си хрумвания. Удава ви се елементарно усвояването на познания, а общуването става прелестно и мечтано. Ако някой ви е ядосан, потърсете амнистия! Помолят ли ви за нещо, не отхвърляйте!

Риби
Жените през днешния ден могат да си разрешат да опитват в кухнята, а мъжете да внимават, в случай че им се постанова да карат! Дамите може да изненадат сътрудниците си с готвене на екзотично ядене по задгранична рецепта. При работа с режещи принадлежности обаче внимавайте!

за всички зодии
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР