Хороскоп за деня – 13 февруари 2024, вторник Овен Стари травми

...
Хороскоп за деня – 13 февруари 2024, вторник Овен
Стари травми
Коментари Харесай

Пари за Девата, а от кармата зависи какви призраци от миналото ще тормозят Овена

Хороскоп за деня – 13 февруари 2024, вторник

Овен
Стари контузии и хора, които са ви разочаровали, може да се появят още веднъж. От това дали сте си научили кармичните уроци, зависи дали „ призраците “ от предишното ще продължат да ви преследват. Сега сте като на изпит. Внимателно обмисляйте всяка своя стъпка! 

Телец
Ще получите ненадейно поддръжка от авторитетни хора. За да имате обаче триумф на работно място, от вас се изисква смяна в мисленето. Активирайте аналитичните си качества! С обичания човек пък не се дръжте като следовател или прокурор, нужно е доверие!

Близнаци
Слезте на Земята! Погрешните ви решения се дължат на това, че през днешния ден надценявате своите сили и умения. Ще е съдбовно, в случай че се опитате да убедите своите началници в правотата си. Не ви е елементарно в този момент, само че не се отчайвайте! Може да потърсите разтуха в прегръдките на тези, които ви ценят.

Рак
Изпълнение сте с ентусиазъм. Музата няма да даде покой на създателите, до момента в който не покажат най-хубавото от себе си. Вероятно в този ден ще се родят творби, с които ще може да се гордеете. Денят е добър и за придобиване на нови познания, и за обич.

Лъв
Изпълнени сте с сила и възторг, само че не бързайте! Ако деянията самодейност на работното място, ще сгрешите. Почакайте началниците да ви дадат упътвания и се старайте да извършите дилемите! Разходите в фамилния бюджет порастват, само че очаквайте приятни изненади!

Дева
Сега му е времето да отстоявате своите правила и идеали. Защитете също достойнството и достолепието на индивида до вас! Финансовото ви положение се усъвършенства, само че и се усилват хората, които желаят да ви вземат парите. Пазете се от измамници!

Везни
Колегите може да ви завидят на положителното въодушевление и на силата, която влагате. Разговорите ви с близките са приятни и мечтани. Еднакво добре поддържате връзка и с другари, и с непознати. Дава ви се и сила за изцерение. Може и да придобиете нови качества. 

Скорпион
Наблюдавайте и анализирайте това, което се случва, само че не си позволявайте да давате оценки, с цел да не си изпатите! Днес е по-добре да ограничите контактите, изключително с хората, които ви нервират. С тези, които обичате пък, бъдете тактични! Не ги укорявате, в случай че сгафят!

Стрелец
Разногласията с сътрудниците не са в положение да ви разстроят. Оставете по-важните срещи и каузи за времето следобяд, когато ще имате повече благоприятни условия за добра изява! У дома ви чакат приятни изненади. Необвързаните да не се вършат на труднодостъпни! 

Козирог
Денят ще е превъзходен за тези, които авансово обмислят всичко. На лекомислените хора през днешния ден няма никак да им върви. Ще си спестите разочарования, в случай че работите сами. Поискат ли ви помощ обаче, не отхвърляйте! Самотните може да намерят индивида, за който да си коства да се обвържат. 

Водолей
Успех ще постигнете, в случай че единствено съумеете да степенувате по значимост дилемите, които би трябвало да извършите. Енергията няма да ви стигне за всички каузи. Затова се захванете с предпочитаните!   Предразположени сте към болести на гърлото и стомаха, пазете се!

Риби
Това е денят ви за смяна. Днес ви е неразрешено да се движите по инерция. Вие би трябвало да предизвиквате събитията, само че с цел да се случва това, което желаете, би трябвало да сте по-позитивни. Вашето избавление е във вярата. Както споделя учителят Дънов „ Силната мисъл лекува всички заболявания “. 

за всички зодии
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР