Хороскоп за 29 март: Близнаците ги очаква съдбоносна среща, а

...
Хороскоп за 29 март: Близнаците ги очаква съдбоносна среща, а
Коментари Харесай

Хороскоп за 29 март: Близнаците ги очаква съдбоносна среща

Хороскоп за 29 март: Близнаците ги чака съдбоносна среща, а какво следва в петък на останалите зодиакални знаци, вижте:

 

Овен
Възможна е лека горест по претърпяното. Вместо ненужното изясняване на връзките, по-добре се заемете с домашни действия и тогава напрежението може да изчезне от единствено себе си.

Телец
През този ден е допустимо смирението и покаянието на Телците, които да признаят своите неточности. Между вас и домашните не би трябвало да пораждат недоразумения и този ден е изпълнен с доказателства, че ви обичат.

Близнаци
Възможно е да срещнете човек, който да значи доста в живота ви. Може да реализирате естественият си блян към промени. В фамилиите на Близнаците са вероятни обновявания във всички сфери.

Рак
Научете се да простите на другите техните недостатъци, защото и вие също сте несъвършени. Най-вероятно този ден ви разрешава да решите фамилен проблем.

Лъв
Не е изключено новият ви поддръжник да не подхожда на вашето „ кралско “ достолепие. Днес са вероятни неточности при оформянето на документи и отрицателни резултати при контактите с държавни институции или публични организации.

Дева
Може да се запознаете с хора, чието минало се преплита с вашето минало. Въпреки всички неволи, мъжеството и увереността в личните сили и благоприятни условия няма да изоставят Девите.

Везни
Везните могат да проявят податливост към порочни пристрастености. Суетността и високомерието на Везните могат да доведат до утежняване на връзките с един от приятелите им.

Скорпион
Благоприятен ден за познанства. Усилва се интуицията и проницателността. За съпрузите е удобна взаимната активност. Бъдете дейни и изпълнителни.

Стрелец
Околните правят оценка нееднозначно постъпките на влюбените Стрелци. Търсете ексцентрични пътища за решаването на проблемите. Не се опасявайте да се покажете предизвикателни в своите открития и решения.

Козирог
Ако съумеете да преживеете този под напрежение стадий и да преодолеете трудностите в любовта – щастието в персоналния ви живот е обезпечено.

Водолей
Използвайте персоналното си омагьосване за своите ползи. Водолеите могат да бъдат апатични в всекидневието във връзка с дреболиите и да вървят по пътя на най-малкото противодействие във всяко нещо, което им наподобява не толкоз значимо.

Риби
Не зацикляйте над неуспехите, надявайте се на по-добро. Не е изключено на пътя на Рибите да се появят доста дребни неприятности, които може да ви доведат до обезсърчение.

 

Източник: Horoskopa.com 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР