Хороскоп за 11 март (понеделник). За кои зодии денят е

...
Хороскоп за 11 март (понеделник). За кои зодии денят е
Коментари Харесай

За кои зодии денят е „празен” и за кои „успешен“ –

Хороскоп за 11 март (понеделник). За кои зодии денят е „ празен ” и за кои „ сполучлив “Овен
Денят е „ празен ” – не дава обещание нито огромни триумфи, нито обилни разочарования. Овните през днешния ден са учудващо спокойни и индиферентни. Жизненият капацитет на представителите на знака е снижен, и повече от всичко те желаят просто да си отдъхнат. Възниква предпочитание за анулация на всевъзможни по-раншни проекти, което надали ще бъде признато добре от отсрещната страна. Остри спорове с околните Ви надали ще зародят, само че пък безмълвно недоумение е прекомерно евентуално. Особено мъчно ще бъде да намерите общ език с обичания човек и по тази причина сантименталните срещи едвам дали ще оправдаят Вашите упования.
Телец
Ако неотдавна сте се разделили със своя сътрудник, звездите Ви поучават най-малко за в този момент да не му търсите никакъв заместител. Наслаждавайте се на падналата Ви се независимост, само че единствено не се увличайте, тъй като тя може да Ви смачка със своята тежест. Бъдете благоразумни и търпеливи. Скоро ще си намерите по- увлекателно занятие и подходяш сътрудник.
Близнаци
Днес ще раберете, че някой си е правил за Вас дълготрайни проекти, и то в региона на персоналния живот. И то толкоз далечни, че като че ли е по-лесно да стигнете до хоризонта или да стигнете с плуване до Антарктида. Впрочем, в случай че решите какво в действителност Ви е нужно, и в случай че сте съгласни, в действителност към момента може да стигнете до някъде.
Рак
Отстъпвайки нещо, ще усетите същинска независимост, та за какво тогава да не се опитате да го извършите? В дейностите си сте се управлявали от същински претекстове, само че незнайно за какво хората пропущат Вашите хрумвания около ушите си… Запазете силата си за тези, които фактически ще пожелаят да Ви изслушат. Приемете и обстоятелството, че някои хора си имат личен път и вършат това, което сами намират за належащо. В този миг сте създали всичко, което сте могли. Освободете се от моралните отговорности и отговорности, които сами сте си упълномощили.
Лъв
Днес нещо доста явно ще Ви подразни у Вашата половинка. Може би някакво минимално неспазване на разпоредбите за възпитание ще Ви принуди съществено да се замислите за претекстовете за неговото невежливо държание. Страшно е да се намерения, какви заключения може да си извършите от отсъствието на думи като:благодарв ” или „ апелирам ”! Само че това дали е нужно?…
Дева
Гръм от ясно небе може да Ви дезориентира, изключително в случай че имате отношение към някакви дремещи усеща или неизяснени обстановки от предишното, които от дълго време сте смятали завършени. Престанете да мислите за това и се ориентирайте към перспективното. Проявете самодейност. Това освен ще усъвършенства Вашето самочувствие, само че ще Ви покаже проблемите Ви в същинската им същина, а и ще Ви подари толкоз нужното Ви чувство за перспективност Гръм от ясно небе може да Ви дезориентира още от сутринта, изключително в случай че има.
Везни
През този ден Ви следва доста виновна среща, от резултата на която значително ще зависи Вашето бъдеще. Остава да се надявате, че срещата все- отново ще бъде любовна, въпреки че не е изключено за някои Везни да се окаже делова.
Скорпион
Препоръката на звездите за този ден е, в случай че можете да си организирате дружно със своя обичан човек „ ден на лентяя ”, или в краен случай вечер в чест на този незабравим човек. Нека дребното островче от тишина и успокоение в вилнеещото море от този свръхактивен свят, Ви подари топлина и уют.
Стрелец
Бъдете умерени. Умело пристъпвайте към всякаква активност: не бързайте и обмисляйте всичко: и думите, и постъпките си. Изслушайте препоръките на своя другарка, по какъв начин да постъпвате в любовните връзки. Предстои Ви диалог с авторитетни настойници. Възможно е, това да бъде от изгода за Вашите ползи. Има заплаха през днешния ден да се опитате да се пандизите в себе си, а това по никакъв начин не би било от изгода за Вас. Помнете, че фамилията е нежен бистър съд,, за запазването му.
Козирог
Денят ще бъде най-удачен за Козирозите-бизнесмени, тъй като уговорените през днешния ден покупко-продажби ще им дадат опция за разширение на бизнеса. Истината е, че за тази цел ще се наложи да предприемете много рискована крачка, само че ще намерите опция да се подсигурите по някакъв метод. Не се опасявайте от взимането на ексцентрични решения – непотребният консерватизъм единствено би стеснил Вашите хоризонти.
Водолей
Целеустремеността ще Ви помогне да се справите с всяка задача. Само че решаващи може да се окажат малко по-други качества: професионализъм, на практика опит, умеене да отчитате значимостта на детайлите и да систематизирате информацията. Сексуалното увлечение и финансовата заинтригуваност ще бъдат спомагателен тласък за работа. Най-голямо ще бъде напрежението Ви през първата половина на денонощието. Не са изключени спорове с управлението, сътрудниците и сътрудниците., както и с тези, които са представители на закона и на властта. Затруднителната обстановка на работата през днешния ден ще предложи нов проект и ново чувство на безредици. Споделете с приятелите положителните вести – колкото повече сила стои зад Вашата нова цел, толкоз повече ще са възможностите, че тя ще може да бъде реализирана.
Риби
Днес ще дейставате непринудено. Ще желаете да почувствате свободата и ще постъпвате единствено по този начин, както Ви се желае. В общуването с близкото обграждане бъдете съобразителни и съобразителни. През деня ще се занимавате с търсене на усещания. Също денят ще е подобаващ за отдих и разнообразни извършения, които могат да Ви подействат отпускащо. Вечерта ще Ви се прииска да се усамотите и да помечтаете.

източник: lamqta.com
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР