Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Трудово начало на месеца.

...
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Трудово начало на месеца.
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп За Днес 1 Май Само В Брадва.бг! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Трудово начало на месеца. Ще има много неща, които би трябвало да подредите и изясните. Затова пък ще се почувствате задоволени. Месец за нови инициативи и най-много за нова визия.

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Хубаво начало на май, влюбено. И по какъв начин да остане човек спокоен, апатичен, депресиран, когато на открито цъфтят люляци? Е, най-малко по нашите ширини. Добри неща ви носи този месец и в случай че съумеете да преодолеете изблиците на заплеснатост, всичко ще се подреди прелестно.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)По-емоционално от нормално стартирате май. Една неправда мощно ще ви впечатли. Дайте си сметка каква е повода да ви засегне толкоз доста и в действителност ваша работа ли е да се занимавате с нея.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Приятен, деен ден с доста срещи и забавни вести. Днес ви е време за събиране на информация, за научаване на нови неща и най-много за къси екскурзии в приятна компания. Не пропускайте опциите.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Наумили сте си какво има да се прави през днешния ден и то по никакъв начин не е малко. Щом е ден на труда, значи ще би трябвало да се потрудите, разумно. Но пък е празник, може би е добре и да отдъхнете. Най-важното през днешния ден е да намерите личния си бланас сред труд и отмора.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Може би ще покапризничите през днешния ден, ще желаете да ви извърнат внимание, само че без да е прекомерно и без да е изпросено. Изобщо едни такива прочувствени потребности ще надигнат глава. А може би просто би трябвало да спрете и да се чуете същински.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Малко заплеснат, малко комплициран, само че пък с забавни срещи и прозрения е този първи ден на май за вас. Оттеглете се от нормалното, с цел да го погледнете в профил. Просто наблюдавайте, търсете повтарящи се детайли. Разбирането ще пристигна от единствено себе си.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Днес е ден, в който ще видите резултатите от труда си. Ще се почувствате задоволени от нещата, които сте създали. Изобщо, добре стартира май, а както наподобява, ще свърши още по-добре.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Почивка или не, за задачите няма почивен ден, за мисленето също. Мобилизирайте цялата с вътрешна мощ, с цел да се задействате. Нужна ви е малко повече наслада.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Идеи, хрумвания и фантазии, фантазии донася този първи майски ден. Ще усещате полъха на свободата, на вътрешния ентусиазъм да полетите. Бъдете птицата, която постоянно сте желали да бъдете.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Открийте пристрастеността вътре в себе си. Открийте това, което същински ви вълнува и поради което не желаете да спите и забравяте да ядете. Потрудете се за личния си вътрешен мир в този ден на труда.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР