Хороскоп Телец (21 април - 21 май)По-често човекът срещу вас

...
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)По-често човекът срещу вас
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 7 Ноември! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Телец (21 април - 21 май)По-често индивидът против вас ще ви се коства повече зложелател, в сравнение с другар. Всъщност точно хората, с които ще се сблъскате са вашият коректив, вашето допълнение. Бъдете признателни, че има кой да ви даде противоположна връзка. Днес значимото е да имате необятен взор към нещата към вас и изключително към главното си занятие.

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Интересен седмица ви чака и този ден като че ли ще е много индикативен. Влагайте сила в нещата, които са същински значими. Бъдете съсредоточени, тъй като съперниците ви работят много интензивно. Имайте воля за битка и придвижване напред.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Партньорите ви дават консервативния взор, обичаните ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате обич и светлина. А може би има метод да комбинирате и двете гелдни точки в един взор - вашият личен!

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Ще намерите успокоение и сигурност в любовта, само че хората, с които поддържате връзка по ежедневни, битови въпроси много мощно ще изпитват търпението ви и способността ви да намирате нетрадиционни решения. Ще се чувствате малко по-напрегнати от нормално, само че пък не е ли това вътрешното огънче, което ви кара да вървите напред?

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Усещане за мощ, чувство за ред, за традиция и придвижване в вярната посока. Приятелите ще ви предизвикат по разнообразни способи, което може съществено да разклати вътрешната ви убеденост, а това несъмнено би станало проблем. Подходете с религия и схващане, с подготвеност за разрешаване на създалите се спорове, тогава ще получите и позитивна реакция в подмяна. Всичко е във вашето отношение, променете го!

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Днес наложително правете нещата с предварителна подготовка. Въпреки че сте прелестни импровизатори, не разчитайте на това, проверете всичко авансово. Важно е да имате отговори на всички въпроси, за които сте се сетили, тогава и за допълните ще намерите решение.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Работа и доста мощни безредици вкъщи. Опитайте да работите съгласно заложената скица, съгласно заложените правила и следвайки йерархията. Май в действителност следва съществено тестване за способността ви да се подчините и да следвате. И точно това е началото на вътрешната промяна.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Усещане за нещо ново, зараждащо се, друго и движещо се. Комуникацията с близките - официална. Движението - огромно и търсещо. Това е характерността на днешния ви ден. Опитайте се да сте по-грижливи към новото начало, подкрепяйте новите хрумвания, дайте им време да порастат и да узреят, не ги пришпорвайте.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Важно е да имате повече пари, само че дали всичко не опира до отношението ви към това, което имате и с което разполагате? А какъв брой в действителност бихте желали да имате и защо ще го употребявате? Помислете над това, отговорите си костват.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Движение и мощ - ново начало със силата на вчерашните достижения - моторът на днешния ден. Вие имате сила планини да преместите единствено ви би трябвало мотивация. Оставете да ви водят положителните планове и желанието да извършите всичко по най-хубавия метод, тогава ще притегляте точно такива сътрудници. А без тях несъмнено ще ви би трябвало много време, с цел да се справите. Бъдете милостиви - дайте работа и изява и на някой различен.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Най-големият ви запас през днешния ден - способността да чувствате нещата, да придобиватевиждате цялата картина едновременно. Най-големият ви гений през днешния ден - способността да да интегрирате своите умения. Най-голямото ви предизвикването - да действате. Можете толкоз доста, просто го изразете.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР