Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Не позволявайте на дребните

...
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Не позволявайте на дребните
Коментари Харесай

Прочете Своя Дневен Хороскоп За Днес 21 Декември Само В Bradva.bg! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Не позволявайте на дребните разстройства да ви съборят на легло. Повява ви вятърът на свободата и ще се опитате да избягате от всевъзможни ограничавания. Какво пък може в действителност да станете свободни.

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Обичайте Бога в лицето на индивида против вас. Винаги има какво ново да научите от тези, с които спорите.Най-малкото те ви демонстрират света от различен ъгъл, а по този начин може и да видите напълно друга картина.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Не се опитвайте напълно да измененията имиджа си единствено тъй като сте дочули някакви приказки. Разбира се промяната на един дребен подробност може да обърне вниманието към вас. Сцените на ревнивост не са невъзможни и то от ваша страна. По-добре свалете това зрелище и не го играйте повече.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Настроението ви ще е оптимистично и най-важното – радостно. Заразявайте с положително самочувствие, това не е наказуемо,дори в противен случай,може да ви направи много търсени.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Отделете малко време за рекапитулация. Отбележете си всички източници на приходи и по какъв начин се движат нещата там.Изобщо едно бързо счетоводство ще ви е от изгода. Пък, като сте почнали, изчислете си финансовия резултат от 2014, таман ще имате тласък за идната година.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Фантастичен ден, пред вас се разкриват невероятни хоризонти, опция да реализирате и най-смелите си фантазии. Хубаво е авансово да сте наясно със себе си и да не се разпилявате в доста направления.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Все още имате ресурс от ехидни забележки и мрачни мисли. Понякога може да се опитате да сте по-различни, най-малко за многообразие. Това, че не обичате измененията не е опрощение да сте такива.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)В сладки приказки бързо ще отлети днешният ден. Хубаво би било да свършите най-малко някаква работа, че след това ще ви “излезе през носа ”, въпреки мислите ви са ориентирани основно към занимания.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Утрото е добър миг за възобновяване на разговора с близките. Не търсете недостатъци и не коментирайте дейностите и държанието на едни другари пред други другари. По-голяма поверителност проявете във връзка с хората към вас.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Днес се водете от здравия смисъл, а не от страстите си. През първата половина на деня ще сте сънливи, само че това надали ще попречи на вашата подозрителност. С сходно държание елементарно може да обидите всеки и след това мъчно ще възстановите положителния звук, имайте го поради.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Ако деянията по-голяма интензивност, ще съумеете да разрешите един веществен проблем, въпреки и със непретенциозен резултат. Обвързаните ще се изкушат да наклонен настрана. Дори да не ви заловен, поговорете със съвестта си по какъв начин стоят нещата.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР