Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Ще сте по-ангажирани от

...
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Ще сте по-ангажирани от
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 29 Март! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Ще сте по-ангажирани от нормално, само че пък ще изпитате удовлетворението на човек, който си е приключил добре работата. Възможни са някои пререкания с домашните във връзка професионалните ви отговорности. Най-добре да не подклаждате разногласия, оставете ги да помърморят.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Днес избягвайте да обсъждате щекотливи въпроси, вероятни са недоразумения. Много добре ще ви се отразят късите пътувания или излетите измежду природата, без значение от капризите на времето.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Ден единствено за празнуване. Дори да няма мотив, ще си намерите. Силно ще ви притегля пътуването и заниманията с приятна компания. Денят е прелестен за всички влюбени, може би през днешния ден даже ще съумеят да съчинят ода за любовта.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Ако сте по-обективни ще се убедите, че и близките имат добродетели, даже може да ви оказват помощ за някои неща. Не бъдете твърдо уверени в личната си справедливост, вслушвайте се от време на време и в непознатото мнение, в случай че не друго може да научите нещо потребно.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Ще ви се желае да извършите дома си най-сигурното, чисто и прелестно местенце в този неприятелски свят. Може и да не ви се отдаде, тъй като много хора ще се сетят, че има какво да споделят с вас. Приемете го като комплимент, вместо да се дразните, че ви прекъсват заниманията.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Ден единствено за пътувания и работа над себе си. Ако сте преподавател по душа през днешния ден ще можете да се деянията в най-хубавата си форма. Скучните хора ще ви вадят отвън равновесие, по тази причина избягвайте ги. Авантюристичния ви дух може да ви заведе на много необикновени места. Все отново, бъдете внимателни.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Може би ще се сетите, че остава малко време за подаване на данъчни заявления, само че това не трябва да ви тревожи, към момента не е късно, единствено не трябва да забравяте какво дължите и да вземете ограничения. А хората без данъчни отговорности през днешния ден е добре да се освободят от ненужните движимости.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Днес ще сте изключително раздразнителни във връзка с почистването. Имайте поради, че не всички споделят вашите хрумвания, тъй че проявете повече приемливост. Редът и чистотата са значими, само че не са ли по-важни положителните връзки?

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Едва ли ще имате нови проблеми, само че би трябвало да организирате някои неща. Интересни хрумвания няма да ви липсват, само че ще би трябвало да намерите кой да ги осъществя. Погрижете се за физическото си форма.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР