Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Интересен ден, ще имате

...
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Интересен ден, ще имате
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 30 Март! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Интересен ден, ще имате провокации и моменти, в които би трябвало да реагирате бързо. Най-важното -спокойствието. Най-необходимо - приемането.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Намерете приложение на гениалните си хрумвания. Ей по този начин - на подбив - може да намерите някой искащ да инвестирате в гениалните ви хрумвания. Само внимавайте какво обещавате, бъдете съществени в това.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Всичко през днешния ден ще вършиме със пристрастеност и предпочитание, на моменти даже мъчително предпочитание. Това с преодоляването на страстите е сложна работа, само че най-малко гледайте да ги разпределите по-равномерно денем, че другояче ще се чувствате много напрегнати.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Опитайте да сте справедливи. Това по принцип е мъчно достижимо, а и вие с този океан от страсти, напълно се обърквате. И въпреки всичко е добре да погледнете нещата в профил, ще ви помогне за доста неща.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)На моменти ще ви липсва съпричастност към хората към вас. Вие добре виждате по какъв начин стоят нещата и можете да дадете справедлива оценка, само че това може да ви прави малко жестоки в очите на близките. Помислете.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Шарен ден, многолик изменчив. Различни обстановки ще минават и отпътуват като лъх на вятър. А Вие запазете посоката си на хвърчене и не се разсейвайте.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Забравете терзанията и се усмихнете на пролетта. Има толкоз неща, които можете да извършите. Започнете с проект и деяние, време имате задоволително.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Накрая на месеца се сещате какъв брой неща имате да довършвате и ще се юрнете да действате. Всичко хубаво, единствено в бързината да не пропуснете нещо значително.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Приключете със заниманията за март, че април иде и въпреки да стартира на смешка, всичко е прекомерно съществено, с цел да го оставите на произвола на ориста. Дайте си сметка какво желаете и по какъв начин можете да го постигнете.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР