Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Започнете деня с една

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Започнете деня с една
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 3 Март! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Започнете деня с една гореща вана и ще се чувствате свежи през целия ден и мъчно някой ще успее да ви ядоса. Може би вие ще сте едни от дребното, които ще почувстват празника, може би тъй като за някой ще има и персонално измерение.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Чудесен ден да бъдете по-дълго с хората, които обичате. За някои може това да е обвързвано с спомагателни отговорности, само че те най-малко ще са приятни. Не се ядосвайте за дреболии, през днешния ден нервната система е уязвима.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Колкото по-далеч се задачите, толкоз по-далеч ще отидете - простчък закон. Поставяйте си високи цели, не бъдете скромни в целеполагането. А способи за сбъдване постоянно има.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Може би ще сте много превъзбудени, дали от празниците или по други аргументи, вие си знаете. Добре е да наблегнете на билковите чайове. Не проявявайте неспокойствие, всичко ще стане с времето си.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Не се опитвайте непрекъснато да спорите или да воювате, това не е симптом на толерантно държание. Потърсете хармонията вътре в себе си, тогава и към вас нещата ще стартират да се подреждат.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Доста неща за извършване са ви се струпали. Потърсете си помощници, не се нагърбвайте с всичко сами. Не се претоварвайте с непотребни действия, на ръба на изтощението си, дайте си и малко отмора.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Идеален ден за пътувания, срещи, че даже и за метафизичен диалози. Днес ще имате по-широк взор върху нещата от живота, а това би ви направило мечтани посетители и събеседници.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Спеиален ден, важен в най-новата ни история. Можете ли да усетите духа на празника, да изпитате горделивост от тези наши предшественици, оставили костите си за нашата независимост. Хубав ден за размисъл.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Днес сте във вихъра си, можете да деянията личността си в толкоз направления, колкото си решите, истински хрумвания няма да ви липсват. Все отново не се преуморявайте, нали през днешния ден е празник.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Идеален ден за празници и другарски срещи. При всички случаи през днешния ден бихте могли да си изкарате един забавен ден, в случай че не се цупите за щяло и нещяло.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР