Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)С радостни шеги и

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)С радостни шеги и
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 1 Април! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)С радостни смешки и забавление ще посрещнете новия месец, тъй като ни носи събуждане, птичи песни, усмивки, разцъфтяване. Вдишайте пролетта, бъдете въодушевени и вдъхновявайте и другите.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Къде на смешка, къде на истина, през днешния ден ще Ви се желае да си поседите вкъщи. Имате потребност от уют, от непосредственост, от грижа. И не е единствено мястото, което ги носи, а хората и самото вътрешно чувство за дом. А най-важното е вие самите да носите в себе си вашето вкъщи. Днес е денят да го намерите. Да си дадете отговор на този въпрос.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Днес няма да ви свърта на едно място. Имате потребност от въздух, от придвижване, от смяна. И никой не би могъл да ви спре, с изключение на личните Ви ограничавания. Просто решете къде желаете да отиде и идете. Разбира се, бъдете реалистични.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Днес ще имате потребност от сигурност и успокоение. Наличието на повече финикийски знаци ще ви донесе спомагателното чувство за царственост и обилие. Хубаво е през днешния ден да не преяждате и да не се заседявайте около трапзата. Вместо това си направете една дребна разходка.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Въодушевлението през днешния ден ще прерастне в предпочитание за изява. Не е нужно да е театрална, въпреки че би Ви отивала. Не се впускайте в разногласия, по този начин надали ще се роди тъкмо истината. Подарявайте цветя и наслада, бъдете самата пролет!

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Един ден, в който ще сте много разсеяни и размечтани. Сякаш ще сте потопени в друга действителност. Време за по-дълбока връзка със себе си, за разформироване и релаксация.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Странен ден. Ще има много изненади, непредвидени неща, само че пък ще е забавен и занимателен. Пошегувайте се, създайте въодушевление, Вие го вършиме по извънреден метод.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Ще се чувствате спокойни и задоволени, в случай че получите резултатите, на които се надявате. Малко несвойствено ще е държанието Ви като цяло. Затова пък възприятието Ви за действителност и уточненост ще е в действителност за завиждане (както постоянно, впрочем).

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Спорт и независимост ще са основните Ви думи за през днешния ден. Непременно отдайте време и внимание на пролетните занимания. Може би почистването няма да е най-приятното, само че пък пътуването до нови места, в действителност ще Ви зареди.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Доста буйно ще действате през днешния ден, нека близките не одобряват това държание за налудничаво. Ден за почистване и изхвърляне на ненужното. Дайте път на новото начало в себе си.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР