Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Интересен ден се очертава.

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Интересен ден се очертава.
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп За Днес 5 Март Само В Bradva.bg! Ето Какви Изненади Са Ни Подготвили Планетите!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Интересен ден се обрисува. Ще усещате мощен повод за деяние и изява, ще имате потребност от повече внимание и от това да се изразявате по най-различни блестящи способи. Просто не прекалявайте, не всички могат да понесат толкоз доста сила.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Доста неща се случват вкъщи ви, даже малко повече от нужното. Определено не преяждайте и не преувеличавайте протичащото се към вас. Всичко е наред, просто сега малко се наместват нещата.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Най-важното за през днешния ден е, че ще има нови усещания, а всичко останало е апропо. Ще имате опция да попътувате и да се срещнете с близки или хора, които от дълго време не сте виждали. Пътешественическата ви душа ще се нахрани с нови прекарвания.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Хубав ден да си дадете сметка какъв брой доста неща имате. Може пък да решите да подредите полезностите си. Внимавайте с похапването през днешния ден, не прекалявайте. Нахранете се с други неща като приятни диалози и срещи да вземем за пример.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Ако сте по-обективни ще се убедите, че и близките имат добродетели, даже може да ви оказват помощ за някои неща. Не бъдете твърдо уверени в личната си справедливост, вслушвайте се от време на време и в непознатото мнение, в случай че не друго може да научите нещо потребно.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Малко по-разсеяни от нормално ще сте през днешния ден, само че пък март допуска тъкмо такова държание. Важното е да знаете накъде сте тръгнали, към какво се стремите, а където ви е вниманието, там нещата порастват. А и пролет иде.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Използвайте информацията, която получавате по най-хубавия вероятен метод. А кой е той би трябвало сами да сте разбрали. Просто си дайте сметка какъв брой скъпо е това, което сте научили.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)На моменти ще ви липсва съпричастност към хората към вас. Вие добре виждате по какъв начин стоят нещата и можете да дадете справедлива оценка, само че това може да ви прави малко жестоки в очите на близките. Помислете.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Всичко през днешния ден ще вършиме със пристрастеност и предпочитание, на моменти даже мъчително предпочитание. Това с преодоляването на страстите е сложна работа, само че най-малко гледайте да ги разпределите по-равномерно денем, че другояче ще се чувствате много напрегнати.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Не се опитвайте да свършите всичко,което сте си наумили сутринта,защото още към обяд ще се чувствате изтощени и унили.Най-добре си намерете помощници или по-лесен метод да извършите проекта си.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР