Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Доста страстно ще подхождате

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Доста страстно ще подхождате
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп За Днес 14 Март Само В Брадва.бг! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Планетите В Сряда!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Доста буйно ще подхождате през днешния ден към всичко, с което се захванете. Внимавайте със забележките, които вършиме, прекомерно е допустимо жестоко да наскърбите някого, сякаш с най-хубави планове.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Труден ден, ще ви е нужна огромна доза самообладание. Не вземайте във вътрешността всичко, което ви споделят. Гледайте да не поемате обещания и по опция не забърквайте в противоречиви обстановки, като нищо може да ви нарочат за изкупителна жертва.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Много и то досадни отговорности ви се оформят за през днешния ден, в случай че сте добре проведени, може и да съумеете да отхвърлите по-рано неприятните задължения. Внимавайте със здравето, не сте в доста добра форма.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Цялото си усърдие ще вложите в нещата, които обичате, и на инат на всички черни мисли, които се реят в близост, вие ще сте като лъч вяра за близките. Препоръчителни са спортните занимания, само че по опция без спомагателни уреди.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Днес ще се чувствате малко по-нервни от нормално. Не е добре да разгласявате желанията си. Гледайте да се приберете в точния момент вкъщи, не прекалявайте със служебните задължения.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Въртележката на всекидневието съществено ви е завихрила. Днес ще би трябвало да се справяте с голям брой телефонни позвънявания, факсове и какво ли още не. Не се доверявайте много-много на други хора, сами си свършете работата, в случай че желаете да има резултат.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Основните ви напрежения ще са свързани с парични въпроси. Не предприемайте ненужни опасности, може съществено да пострадате. Освен това не се разсейвайте до момента в който участвате в уличното придвижване, без значение дали сте с транспортно средство или не.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Днес имате задоволително сила, само че и жлъч, с цел да се справите с всичко, което сте се захванали, стига да не разчитате на някой различен. Внимавайте с медикаментите и алкохола. Днес е най-добре да сте на разтоварващ режим.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Доста неразбории може да очаквате през днешния ден. Във всеки случай не губете оптимизма си, още на следващия ден нещата ще потръгнат съгласно упованията ви. Съмненията, които ви гризат ще се разсеят още с вечерната емисия “Новини ”.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)За вас денят даже може да е сполучлив, можете да се радвате на поддръжката на единомишленици, въпреки и единствено морална. Ще можете да видите ясно минусите и грешките на проектите, които подготвяте.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР