Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Добре е да помислите

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Добре е да помислите
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 28 Март! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Добре е да помислите с какво би трябвало да се подсигурите за през почивните дни, които може би ще са отредени за пролетно разчистване. Не прекалявайте с яденето, би трябвало да сте бодри за утрешните подвизи.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Доста еуфоричен ден. Ще пръскате обещания наляво и надясно, въпреки всичко помислете дали ще съумеете да ги извършите. Погледът ви върху живота ще е по-философски и ще ви се стори, че светът внезапно е станал по-приятен за живеене.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Днес ще можете да разгърнете качествата си, стига да не се разпилявате по безчет задания. Творческите действия ще са по-продуктивни, в сравнение с договарянията. Внимавайте къде какво казвате.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Ще сте загрижени основно за фамилните си каузи. Може да ви се наложи да пътувате в тази връзка. Може да сте малко по-нервни, само че това няма да помогне на по-бързия процес на събитията, тъй че карайте по-спокойно.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Очаква ви доста работа за извършване. Днес ще имате сили да се справите, само че внимавайте, че би трябвало да ви останат сили и за на следващия ден. Добре е да накарате сътрудниците си да погледнат по-сериозно на отговорностите си, с цел да не сте принудени да доработвате в почивните дни.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)До ранния следобяд ще имате много задължения, които евентуално ще са ви приятни. Денят е доста подобаващ за другарски срещи и продан на информация. Вечерта ще ви се желае да посветите на дома си и да го извършите по-приятен и комфортен.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Може да се чувствате малко по-нервни и раздразнителни. Ще ви се ще да приключите с всички непотребни и дразнещи задължения. Днес не е подобаващ ден за извършване на покупки, ще пръснете повече пари в сравнение с сте планували.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Днес ще би трябвало да балансирате сред личните си стремежи и тези на хората, с които имате контакт. Толерантност няма да ви липсва, само че въпреки всичко се наложи да се съобразите и с непознатото мнение, не се дразнете поради това, може би и другите имат право.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Днес ще сте доста приятна компания за другарство и изключително ще ви върви в любовните връзки. Ако се занимавате с креативна активност през днешния ден ще сте по-продуктивни от нормалното, стига да не ви домързява.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Днес ще сте изключително чувствителни към всичко, което става към вас. Не се впечатлявайте прекомерно от думите на хората, тъй като през днешния ден и без друго не са доста съществени. Денят е подобаващ за извършване на покупки и отменяне на неприятни отговорности, ще съумеете да го извършите бързо.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР