Хоризонталната пътна маркировка в платното за Бургас в района на 194-ти километър

...
Хоризонталната пътна маркировка в
платното за Бургас в района на 194-ти
километър
Коментари Харесай

АПИ: С три различни уреда е проверена маркировката в платното за Бургас при 194-ти км на АМ „Тракия“. Покрива всички нормативни изисквания

Хоризонталната пътна маркировка в платното за Бургас в региона на 194-ти километър на автомагистрала „ Тракия “ е проверена с три разнообразни уреда и покрива всички нормативни условия. Това са резултатите от осъществената съвместна проверка на маркировката от специалисти на Института по пътища и мостове, която е единствената акредитирана изпитвателна лаборатория, от неправителствената организация „ Европейския център за транспортни политики “, и изпълнителя на хоризонталната маркировка. Проверката е направена по едно и също време с три различни апаратури.

При взаимните измервания е открито, че експлоатационните индикатори в дясната последна линия са със стойности надвишаващи доста минималните изисквания за начална употреба, съгласно нормативната уредба, и е гарантирана сигурността на придвижване.

През предходната седмица специалисти на Института по пътища и мостове и на неправителствената организация извършиха премерване на дневната и нощната видимост на маркировката в ремонтирания сектор от Автомагистрала „ Тракия “ при 208-ми км в дясното платно за Бургас. При измерванията на характерностите на маркировката беше установено, че и дневната, и нощната видимост дава отговор на изискванията за безвредна експлоатация и подсигурява сигурността на движението в ремонтирания сектор на Автомагистрала „ Тракия “ между Чирпан и Стара Загора.

*Източник: www.api.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР