Хората вярват на ДПС. ДПС се вижда като предвидим политически

...
Хората вярват на ДПС. ДПС се вижда като предвидим политически
Коментари Харесай

Летифов разкри в какви разговори ще участва ДПС

Хората имат вяра на Движение за права и свободи. Движение за права и свободи се вижда като предвидим политически индивид. Все повече се вижда нуждата от Движение за права и свободи във властта, с цел да се вземат решение проблемите. Това съобщи заместник-председателят на Движение за права и свободи и лидер на листата за Стара Загора Халил Летифов пред bTV.

„ Последните две години изпаднахме в тежка политическа рецесия, която усилва останалите рецесии. Когато Движение за права и свободи е управлявало, е имало предвидимост и политическа непоклатимост. Имало е предвидима капиталова среда, бюджетът е бил постоянен “, добави той.
-->
По думите му никой не може да ръководи еднолично или независимо.

„ Трябва да имаме съдружна просвета, освен това градивна, която не да задълбочава рецесията, а да търси решение на проблемите на хората “, съобщи Летифов.

Той добави, че разговорът сред партиите е наложителен.

В противоположен случай ще продължи още от същото - да чертаем окопите, безконтролно държание и задълбочаване на политическата рецесия, безапелационен е Летифов.

Бихме взели участие във всички диалози, които могат да произведат излаз от политическа и останалите рецесии. Иначе, в окопната война на опълчване, не участваме, съобщи Летифов на въпроса с кои политически сили Движение за права и свободи ще беседва в 49-тото Народно заседание.

Той съобщи, че първото, което би трябвало да се направи, е да се пресече прогресивното обедняване, с цел да се сътвори естествена среда, която да се върнат вложенията, а по-късно да се работи за постигане на средноевропейските приходи.

В противоположен случай ще сме на опашката и отсега нататък и няма да  чуваме дневния ред на хората, съобщи Летифов.

По отношение на оценката за служебния кабинет Летифов съобщи, че не е заслужено политиците да търсят кусурите на този кабинет в случай, че не основават работещо постоянно държавно управление, което е тяхна отговорност.

Апелирам към жителите да подходят рационално, отговорно, да поддържат най-диалогичната партия и да гласоподават с номер 13. Гарантираме, че тогава държавно управление ще има и то ще се заеме с решаването на проблемите на хората.

По отношение на философията на новия кабинет той съобщи, че има потребност от политически решения, без да се изключва експертизата.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР