Хората все по-малко се интересуват от скандали в рамките на

...
Хората все по-малко се интересуват от скандали в рамките на
Коментари Харесай

Председателят на СЕМ: Хората все по-малко се интересуват от скандали по време на предизборна кампания


Хората все по-малко се интересуват от кавги в границите на предизборна акция. Интересът към сензациите понижава, а публиката е отегчена. Това разяснява ръководителят на Съвет за електронни медии Соня Момчилова за изводите от профилирания отчет на регулатора.

„ Тази отмалялост води до безучастност и апатичните от избори на избори напълно се усилват. Тенденцията може да се отдаде и на това, че липсва смисъл, липсва наличие, което да стимулира хората да отидат до урните “, добави Момчилова.

ср ед феновете в изборния ден, демонстрира взаимен отчет на Съвета за електронни медии и " Екзакта Рисърч Груп " за предизборната акция за 48-ото Народно заседание и за източниците на информация по време на избори.

Председателят на Съвет за електронни медии регистрира и че хората от ден на ден се осведомят със скролване в телефоните, не толкоз с, което също е мотив за полемика в по-голям спор.

„ Много бързо би трябвало да се откри тази формула за възобновяване на достоверния интерес – любознанието “, изясни Момчилова.

Четирите проучвания са извършени по време на предизборната акция през март, юли и ноември 2021 година, както и предизборната акция през септември 2022 година посредством директно полустандатизирано изявление лице в лице. Последното проучване извършено в интервала 22-27 септември 2022 година измежду 1050 души в 71 обитаеми места.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР