Хората винаги ги влече лесното. Така е и с бившия

...
Хората винаги ги влече лесното. Така е и с бившия
Коментари Харесай

Тежки дни за вазелиновия Попай: Отрязаха му мускулите в болезнена операция

Хората постоянно ги влече лесното. Така е и с някогашния боен Кирил Терешин, който е единствено на 23 година, само че към този момент е същинска звезда, въпреки и по не доста прелестен мотив. Руснакът е прочут с това, че си е инжектирал синтетол в ръцете. Това е сходна на вазелина маса, която основава размер, не се разгражда и е извънредно нездравословна за тялото.

Преди месец Кирил дебютира в MMA средите, като беше разрушен за минути. Именно тогава той разгласи, че ръцете са му в извънредно тежко положение, застрашени са от ампутация, и има потребност от 40 000 паунда, с цел да се оперира. Е, интервенцията към този момент е реалност. От региона на бицепсите и трицепсите на Кирил са извадени килограми съединителна тъкан, мускули и въпросния материал, сходен на вазелин. 

Виж още: Иранската Анджелина Джоли влиза в пандиза! Какво толкоз направи тя?

Въпреки че е бил изплашен, че ще изгуби мускулна маса, лекарите не са имали избор. Така или другояче мускулът е бил мъртъв. Основният проблем, пред който са се изправили лекарите, е обвързван с това, че въпреки всичко, с цел да запазят ръцете на Кирил, те е трябвало да запазят вени, нерви, сухожилия, които също малко или доста са били наранени. 

Във всяка от ръцете на Кирил са инжектирани по 3 литра вазелин. Лекарите предизвестяват - вазелинът е единствено за външна приложимост. След като мускулът е " починал " на негово място се е появила съединителна тъкан, наподобяваща структурата на дърво - даже при почукване върху нея се чува прочут тон. 

Накрая самият Кирил е страдал извънредно доста, а болките били безчовечен. Опасността е и за цялото тяло, не е просто местна. 

Виж още: От красива мацка в ЗОМБИ Анджелина Джоли

Случаят обаче не е изолиран. Материалът е на ниска цена и резултатът с него е бърз. По думите на лекарите на Кирил, вазелин се употребява и от дами, които го слагат в гърдите си, както и в седалището.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР