Хората в пострадалите от чумата по животните населени места са

...
Хората в пострадалите от чумата по животните населени места са
Коментари Харесай

Нинова не иска да я пазят от баба Дора

Хората в потърпевшите от чумата по животните обитаеми места са в невъзможност, сигнализира водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

След избиването на животните им за тях остават единствено отговорности, акцентира тя. Хората от Странджа трябвало да заплащат осигуровки, да връщат заеми. Има заплаха да изгубят и пасищата си.Те нямат никакви средства, предизвести аленият лидер.

Още през днешния ден левите слагат въпроса на земеделския министър по кое време пада възбраната . Защо се изисквало от тях със лични средства да възстановят 50% от остарялата, ще питат още социалистите. Стопаните ще съдят страната за пропуснати изгоди и вреди . За правосъдните каузи ще им оказват помощ алените. Няма да оставим нещата по този начин, закани се Нинова.

Нинова още веднъж разяснява полицейщината в региона. Няма потребност да ме пазят от баба Дора , посочи тя. Червеният водач ще се оплаче на европейските посланици от полицейско принуждение.

По тематиката за поръчката на основния прокурор за инспекция на построяването на ограда по границата, Корнелия Нинова чака обвинителен акт за отговорните . Крайно време е някой да ревизира и министър Горанов , съобщи тя за другата декларирана инспекция от Цацаров.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР