Хората в Пловдив често вдигат пара до небето, ако от

...
Хората в Пловдив често вдигат пара до небето, ако от
Коментари Харесай

Мърлячите цапат Пловдив, всички плащаме на общината да чисти

Хората в Пловдив постоянно подвигат пара до небето, в случай че от комуналната компания закъснеят с час-два да им вдигнат казана с боклука при започване на новата седмица. Колко от тях обаче в действителност поставят грижи, с цел да бъде градът ни по-чист?

Ето по какъв начин наподобява в понеделник заран градинката сред блоковете 111 и 112 на бул. „ Александър Стамболийски “ /номера от 52 до 62/ в регион „ Южен “ – всевъзможни строителни боклуци /разхвърляни в остатъците от трева, оживяла под гумите на паркираните коли – фотография 1/, кенчета от бира и безалкохолно, найлонови торбички, части от остарели мебели и автомобилни част /снимка 2/, фасове, семси от слънчоглед, чашки от кафе...

И всичко това не е в „ Столипиново “. Изхвърлено е през терасите на блоковете, в които кореняците от квартала живеят към този момент 45 години.

За тоталната мърлящина сме отговорни ние, жителите, а не комуналната компания или общинарите.

Те в действителност имат задължението да поддържат града чист /и го вършат, както проличава на фотоси 3 и 4/, само че това коства не малко пари. Затова – да спрем мърлячите.

Те цапат, а всички плащаме на общината да чисти.

Ако видиш жител от селски вид, който хвърля отпадък през терасата или в градината до блока, снимай и изпрати на [email protected].

Ние ще го сложим на стената на срама.
тагове мърлячи отпадък тераса Пловдив общината регион " Южен "  Мърлячите цапат Пловдив, всички плащаме на общината да чисти  Мърлячите цапат Пловдив, всички плащаме на общината да чисти  Мърлячите цапат Пловдив, всички плащаме на общината да чисти
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР