Хората се вълнуват от този въпрос: защо напоследък се говори

...
Хората се вълнуват от този въпрос: защо напоследък се говори
Коментари Харесай

Германски патолози направиха стотици аутопсии на починали от К-19 и разбиха голяма конспирация

Хората се вълнуват от този въпрос: за какво в последно време се приказва единствено за умрелите от COVID-19, въпреки че има и други болести, които предизвикват гибел?

И единствено коронавирусът ли е отговорен за гибелта на тези, които биват съобщавани в настоящите статистики? В университетската клиника в Аахен проучиха резултатите от всички аутопсии на хора с COVID-19, оповестява.

Над 13 000 пациенти с COVID-19 са умряли досега в Германия. Не всички са били подлагани на аутопсия. Но случаите, в които това е било направено, дават отговор на един доста постоянно поставян въпрос: коронавирусът ли е бил същинската причина за тяхната гибел?

В университетската клиника в Аахен още по време на първата вълна от пандемията заведоха специфичен указател, в който събират и проучват данните от аутопсиите на пациенти с ковид от цяла Германия.

От разбора се вижда, че 85% от всички пациенти са умряли от увреждания, породени точно от ковид.

Макар данните към момента да не са представителни, заради релативно дребния брой на осъществените аутопсии, съгласно лекарите, наклонността е точно такава. „ Преобладаващият брой пациенти в Германия умират вследствие на COVID-19 ", споделя да вземем за пример Кристиан Караянидис от белодробната клиника в Кьолн Мерхайм.

Общественоправната медия WDR заяви, че патолозите са анализирали резултатите от 250 аутопсии на пациенти с COVID-19, данните от други 600 аутопсии следва да бъдат оценени. Медиците се надяват, че тези проучвания ще оказват помощ за проучването на подлата болест и нейните последствия.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР