Хората се страхуват да отидат на преглед и се получава

...
Хората се страхуват да отидат на преглед и се получава
Коментари Харесай

Лекар светило с жестока атака към антиваксърите

" Хората се опасяват да отидат на обзор и се получава затруднение на главното им заболяване. От 3 до 12% от прекаралите COVID-19 по-късно имат и съществени сърдечни затруднения. Мерките са безгрижни, би трябвало по-сериозен надзор. Куца ни логистиката, с цел да има повече трансплантации, доверието на един болен е 50% от лекуването му ", сподели пред Монитор кардиологът проф. Генчо Начев.

" Пациент би трябвало наложително, откакто е преборил коронавирусната зараза, да се прегледа от кардиолог. Трябва да се пуснат лабораторни проучвания, да се види освен във връзка с сърцето, само че дали и други органи не са наранени. Трябва най-малко една кардиограма да се направи, както и една ехокардиография. Ако се види, че има промени или пък има и признаци, би трябвало да се мисли или за ЯМР, или за коронарография, скенер и така нататък

Тук като влезеш в заведение, те питат дали имаш документ и ти казваш „ да, имам ”, показваш телефона и никой не гледа дали е твой този документ и дали е на твое име, не ти желае персонална карта да се ревизира дали си ти.

В една прилежаща Гърция този надзор е доста по-строг. Освен това виждам по какъв начин доста хора се разхождат без маски в затворени пространства, не се съблюдава и физическата отдалеченост. Въобще не се съблюдават въведените ограничения.

Те са верни, само че са безгрижни, трябваше да са доста по-сериозни. Трябва да се знае, че тези, които приказват против имунизацията и ограниченията, те заплашват националната сигурност на страната. Това би трябвало да се знае! ", казо още проф. Начев.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР