Хората се шокират, като им кажа на колко съм години,

...
Хората се шокират, като им кажа на колко съм години,
Коментари Харесай

Маги Сидерова разкри тайната на вечната младост: Хората се шокират като кажа на колко години съм

„ Хората се шокират, като им кажа на какъв брой съм години, аз не ги укривам - гордея се с тях и с метода, по който наподобявам ”, сподели пред “Телеграф ” Маги .

Отстрани видяно наподобява, че тя е разкрила тайната на безконечната младост. „ Първото и най-важно нещо е в никакъв случай да не се фиксирате във възрастта си. Аз в никакъв случай не съм гледала на годините като на цифри, все ми е било тази дали съм на 20, 30 или 40. Животът се случва в този момент, значимо е да сграбчиш момента и да го живееш, а годините са единствено числа. Старая се животът ми да е положителен от към мислене и здравословен “, изяснява Маги. Харесва себе си такава, каквато е и се грижи да поддържа облика си. Разбира се, че като модел и лице от екрана суетата й е присъща. Разказва, че като модел постоянно й се налагало да съблюдава избран режим на хранене или диети и постоянно е била слаба. „ След 40 обаче, в случай че желаете да изглеждате добре, е значимо да вкарате доста спорт в живота си “, поучава тя. Според нея дамите вършат огромната неточност да гледат единствено лицето. „ Всички бързат да поставят филъри, ботокси и така нататък, само че е значимо да схванат, че тялото остарява първо и е хубаво да се погрижите за него. Ако на 20 може без спорт, на 30 е добре да го включите, а на 40 е значимо да не го пропускате. Може да не сте всеки ден на фитнес, може да ходите на планина, да плувате, всеки може да избере своя метод, само че е доста значимо, в случай че желаете да запазите пресен външен тип, млада душа и крепко тяло “, споделя още тя.

Хормони

От 10 години Маги е маниачка на фитнеса. На 40 години претърпява интервенция за унищожаване на щитовидната жлеза, точно това е нещото, което съумява да я вкара в залата. „ Когато ми отстраниха този по този начин значим метаболитен орган, взех решение, че аз няма да съм индивидът, който ще напълнее, и че няма да разреша на хормоните да имат власт над тялото. И по този начин се възпламених за спорта “, спомня си моделът. И съумява. Това е времето, в което една жена е добре да си обърне такова внимание поради всички хормонални промени, които се случват в организма й.

Тежести

Споделя, че тренира най-малко 4-5 пъти в залата, а тренировката й продължава към час и половина. „ Аз упражнявам с доста тежко, по този начин съм избрала за себе си. Правя по 50 серии, не пропущам подготовка и всеки ден заран мога да бъда засечена във фитнеса. Позволявам си да ги понижа лятото поради морета, само че септември с нови сили тренировките ми стартират още от ден едно “, споделя тя. Външният тип няма по какъв начин да не е значим за Маги, тъй като тя е от тези девойки, които не престават да работят. Красавицата може да бъде видяна на корици на списания, билборди и разнообразни фотосесии, тъй че красивият външен тип е част от нея.

Изненада

Юбилеят хубавицата ще означи с най-близките си другари, сина си и половинката си. Мислела за огромно празненство, само че събитията по този начин се подредили, че концепцията за ваучър отпаднала. „ Аз като цяло не съм от хората вманиачени по рождените дни. За мен това е просто още един ден като всичките. Не е мотив за празнуване, не е и за горест, несъмнено. Това е просто една дата в календара, датата, в която съм се родила “, изяснява Маги. Никога не си поръчвала подарък авансово, само че признава, че мъжът й съумява да я изненада. „ Мъжът ми в никакъв случай не ме е оставял без подарък, съумява да ме изненадва. Хората ме питат от какво нуждая се. На тези години имам всичко. Подаръците не са ми цел номер едно, само че и като цяло не съм доста материална. Маги на 50 години си пожелава здраве за себе си, за най-близките. С годините разбрах, че това е най-важното нещо “, изяснява тя.

Мечтае да върви боса

Успяла е да резервира за себе си свободния дух на децата. „ Много постоянно другари ми споделят, Магдалена няма ли на тези години да станеш малко по-стабилна. Защото на мен доста постоянно ми идва ей по този начин да вървя боса или да си хапвам семки на бордюра на някой тротоар “. Начинът на живот дефинира и метода на остаряване. Имам възприятие, че идващите 10 години, които ми предстоят, ще се още по-хубави. Не броя годините, не ги укривам, не ме интересуват “.

Мъжът й крие шоколада вкъщи

Пристрастена е към сладкото. Побърква се по сладко, десерти и шоколад. Опитва се да си крие бонбони у дома, само че половинката й нормално ги намира и ги крие. „ Аз си ги диря след това, запитвам го, а той споделя, че не знае или че ги е изял. А той ги изхвърля “, с усмивка споделя моделът. Хранителният режим на Маги включва месо и салата. Старае се да се храни постоянно и по малко. Следи калориите по отношение на тренировките. „ В хладилника ни у дома е бяла тишина. Има яйца, сирене, краставици, домати, извара, пълнозърнест самун и пилешки пържоли. Дори алкохол нямам “, изяснява Маги. Любимата й закуска са здравословни омлети. „ Приготвят се доста елементарно, включват овесени ядки, четири яйца, единствено един катък, поставят се в блендера, прибавя се една доза протеин. Малко мед, разбъркваме и слагаме на тигана, става страхотна палачинка “, споделя тя.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР