Хората, родени под знака на Рака (22 юни до 22

...
Хората, родени под знака на Рака (22 юни до 22
Коментари Харесай

Раците са уникални хора! Ето защо ще ги познаете сред хиляди други:

 зодия-Рак

Хората, родени под знака на Рака (22 юни до 22 юли), за разлика от другите зодии, на практика изцяло подхождат на своето зодиакално изложение. Те са прочувствени, съчувствени, свенливи, а в другарството и любовта са надеждни и буйни. 

Раците са доста спорни хора. На пръв взор могат да наподобяват срамежливи, само че в действителност в тях кипят бурни пристрастености. Раците са способни на чувствена обич и са извънредно предани на своите спътници в живота. Семейството е постоянно преди всичко за тях.

Раците могат да видят посредством сърцето си това, което другите виждат през мозъка. Те са доста деликатни и обидчиви. Раците не понасят наглостта и арогантността, само че въпреки всичко се стараят да не съдят никого, тъй като схващат, че всеки има право на своите странности и дефекти.

Ако не знаете по какъв начин да излезете от хаоса, обърнете се към изобретателността на този воден знак. Раците умеят да вършат заключения без да изкривяват обстоятелствата. 

Раците не обичат да описват доста за себе си. Ще се наложи да разгадавате какво им е на душата. Но Ракът ще ви каже това, което желаете да чуете, тъй като повече от всичко се опасяват да не наранят любивм човек. Раците с способни да изслушват другите и да одобряват непознатото мнение. Те с амног омъдри, а интуицията им ги прави отлични съветници.

Раците би трябвало да бъдат уверени в колегата си на 100 %, по тази причина не ги карайте да ревнуват. Това ще ги нарани надълбоко и даже може да ги накара да си тръгнат. 

От друга страна, можете постоянно да разчитате на хората, родени под този знак. Те постоянно ще се стремят да ви обезпечат нужния ви комфорт. Раците са подвластни на майчиния инстинкт, по тази причина не са нападателни и нападат единствено тогава, когато нещо заплашва фамилията им.

Заради желанието си да се скрият в своята надеждна черупка, те постоянно забаравят да развият тези специфични качества, с които са надарени (художествени способности, креативност, чувствителност).

Често можете да срещнете Раци, които се намират в дискомфортни и нещастливи връзки. Те стоят в тях поради страха от смяна.

Ако сте попаднали в сърцето на Рака, евентуално ще останете там вечно. Ако желаете да прекарате целия си живот с този сетивен и сантиментален знак, в никакъв случай не давайте мотив да се усъмнят във вашите усеща и лоялност. И не ги карайте да ревнуват! 

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР