Хората реагират по различен начин на обидите. На някои бързо

...
Хората реагират по различен начин на обидите. На някои бързо
Коментари Харесай

Тези 3 зодии много трудно прощават, но все пак може да ги спечелите, стига да...

Хората реагират по друг метод на обидите. На някои бързо им минава, а други са способни дълго време да таят обидата, замисляйки възмездие, което да осъществят в най-удобния миг , пише  jenata.blitz.bg.

Астролозите изясниха по какъв начин реагират на обидите другите зодиакални знаци и по какъв начин можем да им желаяме амнистия, с цел да сложим завършек на зародилия спор. 

С всеки един човек е допустимо да се постигне примирие, по тази причина не се отчайвайте и се научете да намирате компромисни решения. 

Овен

Да обидите представител на зодия Овен е доста мъчно, тъй като те избират истината и правотата. Но в случай че въпреки всичко съумеете да го извършите, няма да се измъкнете толкоз елементарно. За Овните е значимо да им се потвърдят положителните планове, само че не със скъпи дарове и жестове, а с дейности. Колкото по-голям удар по самочувствието им сте нанесли, толкоз повече ще би трябвало да се постараете. Ако сте се скарали с някой ваш родственик Овен, постарайте се да му угодите, нагърбвайки се с част от домашните отговорности. Отношенията с другари и сътрудници от тази зодия също могат да бъдат избавени със навреме предложение на помощ или потребна услуга. 

Телец

По натура Телците са доста раними, макар че по всякакъв начин пробват да скрият това зад грубост и външна недостижимост. Да обидите един Телец не е сложна работа, само че няма да ви е елементарно да го разберете. За да се помирите, ще би трябвало да бъдете доста благи. Колкото по-истински са извиненията ви, толкова по-бързо Телецът ще ви даде своята амнистия. Възможно е това да продължи по-дълго време. Подгответе се за дълга блокада на крепостта, с цел да сте сигурни, че ще ви бъде простено. Ако инцидентно сте съумели да обидите колегата си Телец, може да го изненадате с една сантиментална среща, с която още веднъж ще спечелите благоразположението му. 

Близнаци

Представителите на този зодиакален знак помнят дълго обидата. Да искаш амнистия от човек зодия Близнаци е доста мъчно поради изменчивия му темперамент. Все отново самият той не знаят какво желае да получи като отплата за нанесената морална щета. Най-добрата тактичност, съгласно астролозите, е да боравите с езика на флирта и ласките. Близнаците са доста податливи към похвали. Можете да ги спечелите с откровено удивление или даже с самопризнание в обич. Можете и им подарите някаква обичана движимост, с която да предизвикате възторга им.

Рак

Раците са доста обидчиви, по тази причина ще ви се наложи да се превърнете в майстори по искане на амнистия. Представителите на този зодиакален знак могат и да ви простят, само че след известно време, под въздействие на страстите, още веднъж да ви напомнят за обидата. Ще би трябвало да се въоръжите с издръжливост и самообладание, тъй като Раците обичат да им обръщат внимание, да се грижат за тях и да почитат мнението им. Ако желаете да запазите другарството си с човек от тази зодия, бъдете подготвени от време на време да му потвърждавате откровеното си разкайване за неприятната постъпка. Освен това ще би трябвало да му подарите и някакъв подарък под формата на бижу с камък амулет. 

Лъв

Лъвовете са доста отмъстителни по натура, по тази причина е по-добре да не се карате с тях. Обиждайки горделивия Лъв, би трябвало да сте подготвени за всевъзможен процес на събитията. Той най-вероятно няма да покаже, че е афектиран, само че можете да разпознаете, че в връзките ви са почнали проблеми, по хладното му отношение.  Единственото нещо, което ще му хареса, е саможертвата, по тази причина се подгответе да извършите същински героизъм. В противоположен случай топли връзки няма да видите. Ако сте предали гордия Лъв, той може да прекъсне всички връзки с вас, а възобновяване им ще бъде доста, доста мъчно. Единственото нещо, което ще сработи в този случай, са скъпите дарове като златни украшения, които Лъвът просто обожава. 

Дева

Девите обичат да държат нещата под надзор. Обидите ли представител на този зодиакален знак, ще би трябвало да се подготвите за дълъг диалог. И въобще не си мислете, че Девата ще ви елементарни просто по този начин. Ще ви се наложи да обяснявате освен за какво сте постъпили по този метод, само че и да разкажете какъв брой доста се разкайвате и какви страсти изпитвате. Подкрепете пламенната си тирада с скъп подарък и откровени думи на страдание, с цел да си заслужите прошката. Ще ви е доста по-просто, в случай че Девата разбере за какво сте постъпили по тъкмо този метод и какви цели сте гонили. Само в този случай спорът ще бъде привършен и вечно ще остане в предишното. 

Везни

Везните се нуждаят да видят откровено разкайване. Но освен то ще избави дружбата посред ви. Ще се наложи да обясните претекстовете на постъпката си и да не оставите никакво подозрение. Като бонус към примирението можете да похвалите мощните страни и гении на приятеля си от зодия Везни. 

Скорпион

Скорпионите са отмъстителни, тъй като гледат на обидата като на персонално огорчение. Те са способни на упреци и издевателства даже в процеса на примирие, по тази причина се подгответе да стискате зъби и да желаете амнистия за стореното. Ще ви е по-лесно, в случай че си спомните, че язвителността и острите думи на Скорпиона са единствено отбранителна реакция. Астролозите поучават да не взимате драговолно държанието му и въображаемо да медитирате, потапяйки се в естетика и равновесие. 

Стрелец

Можете да молите Стрелеца за амнистия, единствено в случай че в действителност се разкайвате. Представителите на този зодиакален знак са доста чувствителни към лъжата, по тази причина в началото се настройте за примирието и чак тогава започнете дейните дейности. Подходяща тактичност са не гръмките речи и дитирамби по адрес на Скорпиона, а безмълвно да признаете неразумността на държанието си и да имате отговорен тип. Отличен ход от ваша страна може да бъде прегръдката. Тактилните чувства ще оказват помощ да намерите общ език и да забравите за кавгата. 

Козирог

Козирозите доста тежко претърпяват рецензиите по собствен адрес и могат елементарно да се обидят, в случай че се изкажете негативно за работата им, да осъдите някакво тяхно решение или да подложите на подозрение компетентността им. В този случай ще ви се наложи да обосновете доста в детайли своята позиция и да накарате Козирога да разбере, че не критикувате него, а самата постъпка. Когато той разбере, че не сте имали неприятни намерения, ще ви елементарни. Занапред обаче ще би трябвало да сте деликатни с изявленията си и постоянно ще би трябвало да обяснявате гледната си точка, с цел да не изникват други такива неприятни обстановки. 

Водолей

Водолеят доста елементарно може да не помни за скарването, насочвайки внимание към другите си отговорности. Освен това  представителите на този знак не умеят да основават кавги. Ако постъпката ви по никакъв метод не е повлияла на връзките ви, е по-добре да не напомняте за нея. В случай, че в действителност сте обидили представител на този зодиакален знак, дайте му време и по-късно откровено поискайте амнистия, като обясните от какво сте се управлявали. Водолеите не са склонни да отмъщават и да таят завист, тъй че ще ви бъде простено относително бързо.

Риби

Рибите са доста прочувствени натури и претърпяват обидата дълго и трудно. За тях е значимо да разделят страстите си с някой, а това значи, че ще се наложи да им поднесете най-искрените си извинения след абсурда. В противоположен случай те могат да се разсърдят още повече, което ще направи помиряването ви доста мъчно. Важно е да деянията грижи и да се опитате да изгладите нещата с положителни действия. Подобна тактичност ще ви помогне бързо да изчерпате спора и да продължите другарството си. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР