Хората не могат да си представят какво е напрежението на

...
Хората не могат да си представят какво е напрежението на
Коментари Харесай

Макрон замени костюма с джинси и военен суетшърт: Открийте разликите със Зеленски

" Хората не могат да си показват какво е напрежението на тази работа, особенo в последните дни " - този коментар стои под сбирка от фотоси в Instagram-профила на Соазиг дьо ла Моасониер, 40-годишната публична фотографка на френския президент, която го съпровожда на всички места и го снима без каквито и да е протоколни превземки. 

Макрон е в Елисейския замък с сътрудниците си, само че вместо с костюм и вратовръзка той е облечен с джинси и суетшърт с качулка. Горнището му е подбрано неслучайно - на него се вижда емблемата на CPA-10 - елитния въздушно-десантен отряд на Военновъздушни сили на Франция, предопределен за осъществяване на специфични антитерористични, освободителни или евакуационни интервенции. 

Президентът на Франция, който нормално е в безупречна форма, наподобява изтощен, само че показва, че продължава да работи в разгара на военната рецесия в Украйна. Снимките са направени в неделя, 13 март. 

На въпроса към Дьо ла Моасониер дали Макрон е одобрил авансово фотосите, които тя споделя в Instagram, фотографката дава отговор: " Мога да обявявам всичко, което желая, когато го желая ". 

За последните седмици Макрон е провел десетки диалози с държавни и държавни ръководители от целия свят - в това число с Владимир Путин и Володимир Зеленски. 
 
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР